- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли признали изневяра?
Не съм изневерявала и смятам, че не бих го направила. Винаги, когато започвам връзка, аз влагам в нея и просто не мога да си представя, че ще погледна друго момче.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
По добре да признаеш от колкото да криеш защото е мн по гадно така
Не бих признала...все пак да мислим реално. Ако обичаш някой не би му изневерил. Щом си изневерил или не го обичаш остатъчно, или нещо се съмняваш в чувствата си.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Зависи много.
Изневерявала съм. Не. Не съм казвала на момчето, докато то не разбере само. Но за него и останалите със сигурност не ми е пукало. Беше ми все тая като разбра. Той беше боклук и навярно все още е.
Но със сегашния ми приятел...хм...надали бих му изневерила, а дори да го направя, ще си поговоря с него и ще се разделим човешки, защото той не заслужва онази кучкарска част от мен и мисля, че поне от уважение бих му дължала истината![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Да бих си признала,би било по-добре да научи от мен не от някой друг..Да 1 път и не се гордея с това,просот така се случи овлякох се по-друго момче.Споредмен,когато си с един човек и го обичаш за теб е само той,винаги има по-добри,по-красиви,по-умни и т.н. Споделих директно,мисля че,за мен беше по-достойно..На всеки може да се случи,никой не е господар на чувствата си..Рано или късно всичко се разбира,затова е хубаво д а си признаеш...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Незнам .Може би ще крия известно време и накрая ще му кажа,но едва ли някога бих изневерила особено ако имам чувства към приятеля си .Да нараня този,когото обичам .. незнам .. сигурно би ми тежало на съвестта.100 % ще ме измъчва мисълта и ще му кажа .. все пак хората са казали,че истината боли,но това не означава,че лъжата лекува.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох, и аз на 15 години мислех, че като се влюбя никога няма да изневеря. Ама не било така...
Изневерявала съм. И понякога съм признавала. Ама не постигнах нищо с това. Нито ми олекна на съвестта, нито нищо. Уж ми простиха, ама нещо не ми беше достатъчно.
Тей че:
Първоначално написано от dimitar_ak
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изневерих на приятеля ми още в началото и му признах просто защото не обичам да лъжа някогоХубавото е че ми прости.
Всичко бих признала.. мразя да лъжа приятеля ми![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
ММ до сега не съм изневерявала но и не бих го направила ако имам чувства към някой др бих му го признала а и да му изневеря не бих го лъгала![]()
аз и още 99 човеци бихме си признали![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
ако обичам момчето ми няма да му изневеря, а направя ли го, не бих могла да го излъжа....
ако пък не ми дреме... що да му казвам![]()
![]()
Не съм изневерявала все още.Не мисля,че бих могла.Ако нещо не е като хората във връзката ни,то по-скоро ще поговорим за проблема,който ме тормози,и който евентуално би ме навел на мисълта да изневеря,отколкото да тръгна да правя каквото и да било с друго момче...
Ако въпреки всичко изневеря на приятеля си,то веднага ще му кажа,колкото и странно да звучи.Просто не мога да крия каквото и да било от него,пък камо ли такова нещо като изневярата...Предпочитам да му кажа всичко в очите,вместо да го лъжа и да си мисли,че всичко е наред.
А и не винаги това,че обичаш някого силно е гаранция,че няма да му изневериш.Според зависи де...
Пък и не винаги след изневярата следва раздяла.Изневярата е по-скоро сериозна причина да се поговори за проблемите и да се разрешат.Не знам...-мое виждане...не знам...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Никога не бих изневерила, а ако го направя едва ли ще имам смелостта да си призная!
Никога няма да ми прости, но рано или късно бих признала...просто ще ме гризе от вътре, няма да мога да го целувам и прегръщам по същия начин след изневяра, което е ужасно. (тва е в случай, че го обичам, иначе не ми пука особено)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Толкова ме избива на искреност, че чак е глупаво на моменти.
Съответно, да, най-вероятно бих си признала.
Първоначално написано от xplay
![]()
![]()
Ако се случи някой ден, мисля, че бих признал. Едва ли ще го задържа в себе си, трудни са ми такива неща.
И съживихте тази тема, защото ..... ?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защото явно има смисъл.
Но, ако настояваш, може и нова да се направи.
А това нас ни касае, понеже ... ?Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
Dr. Gregory House
Брато, едва ли теб те касаят моите мнения, както и мен - твоите, но не виждам някой да си отваря човчицата.
Защо сега е наложително?
Щото темата неслучайно беше на трицифрена страница. А сега ще се изсипят още една камара кексове, кифли, кифладжии, баници, локумки и всякакви произведения на сладкарското изкуство.
И ще напишат същите мнения както тия, които вече са написани.
Което отново ни връща към първоначалната ми теза - темата неслучайно беше на трицифрена страница![]()
Dr. Gregory House