.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли си признали ако сте изневерили на приятеля/приятелката си?

Гласували
217. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

70 32,26%
  • Да

147 67,74%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 135
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не съм изневерявала и смятам, че не бих го направила. Винаги, когато започвам връзка, аз влагам в нея и просто не мога да си представя, че ще погледна друго момче.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

По добре да признаеш от колкото да криеш защото е мн по гадно така

Не бих признала...все пак да мислим реално. Ако обичаш някой не би му изневерил. Щом си изневерил или не го обичаш остатъчно, или нещо се съмняваш в чувствата си.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    Where streets have no name
    Зависи много.
    Изневерявала съм. Не. Не съм казвала на момчето, докато то не разбере само. Но за него и останалите със сигурност не ми е пукало. Беше ми все тая като разбра. Той беше боклук и навярно все още е.
    Но със сегашния ми приятел...хм...надали бих му изневерила, а дори да го направя, ще си поговоря с него и ще се разделим човешки, защото той не заслужва онази кучкарска част от мен и мисля, че поне от уважение бих му дължала истината
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad

Re: Бихте ли признали изневяра?

Да бих си признала,би било по-добре да научи от мен не от някой друг..Да 1 път и не се гордея с това,просот така се случи овлякох се по-друго момче.Споредмен,когато си с един човек и го обичаш за теб е само той,винаги има по-добри,по-красиви,по-умни и т.н. Споделих директно,мисля че,за мен беше по-достойно..На всеки може да се случи,никой не е господар на чувствата си..Рано или късно всичко се разбира,затова е хубаво д а си признаеш...
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Незнам .Може би ще крия известно време и накрая ще му кажа,но едва ли някога бих изневерила особено ако имам чувства към приятеля си .Да нараня този,когото обичам .. незнам .. сигурно би ми тежало на съвестта.100 % ще ме измъчва мисълта и ще му кажа .. все пак хората са казали,че истината боли,но това не означава,че лъжата лекува.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ох, и аз на 15 години мислех, че като се влюбя никога няма да изневеря. Ама не било така...
    Изневерявала съм. И понякога съм признавала. Ама не постигнах нищо с това. Нито ми олекна на съвестта, нито нищо. Уж ми простиха, ама нещо не ми беше достатъчно.
    Тей че:

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Призната грешка е половин такава, но непризната не е изобщо грешка. Отричам до смърт
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Пловдив
    Изневерих на приятеля ми още в началото и му признах просто защото не обичам да лъжа някого Хубавото е че ми прости.

Всичко бих признала.. мразя да лъжа приятеля ми
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Град
    BurgasS
    ММ до сега не съм изневерявала но и не бих го направила ако имам чувства към някой др бих му го признала а и да му изневеря не бих го лъгала

аз и още 99 човеци бихме си признали
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Пловдив
    ако обичам момчето ми няма да му изневеря, а направя ли го, не бих могла да го излъжа....

ако пък не ми дреме... що да му казвам

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Не съм изневерявала все още.Не мисля,че бих могла.Ако нещо не е като хората във връзката ни,то по-скоро ще поговорим за проблема,който ме тормози,и който евентуално би ме навел на мисълта да изневеря,отколкото да тръгна да правя каквото и да било с друго момче...
    Ако въпреки всичко изневеря на приятеля си,то веднага ще му кажа,колкото и странно да звучи.Просто не мога да крия каквото и да било от него,пък камо ли такова нещо като изневярата...Предпочитам да му кажа всичко в очите,вместо да го лъжа и да си мисли,че всичко е наред.
    А и не винаги това,че обичаш някого силно е гаранция,че няма да му изневериш.Според зависи де...
    Пък и не винаги след изневярата следва раздяла.Изневярата е по-скоро сериозна причина да се поговори за проблемите и да се разрешат.Не знам...-мое виждане...не знам...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Никога не бих изневерила, а ако го направя едва ли ще имам смелостта да си призная!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Никога няма да ми прости, но рано или късно бих признала...просто ще ме гризе от вътре, няма да мога да го целувам и прегръщам по същия начин след изневяра, което е ужасно. (тва е в случай, че го обичам, иначе не ми пука особено)

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Толкова ме избива на искреност, че чак е глупаво на моменти.
    Съответно, да, най-вероятно бих си признала.

Голям фен Аватара на CaSsIe

Re: Бихте ли признали изневяра?

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? Да, бих му признала, защото рано или късно всичко се разбира, а предпочитам да ги разбере от мен рано отколкото от някой си след време и да се почувства, сякаш всички други освен него са знаели.
    Изневерявали ли сте и защо? Да, защото той беше в друг град, имаше неща които ми липсваха, които има в една нормална връзка и ги потърсих при друг.
    Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? Този, на когото изневерих го обичах, но не и защото другия беше по- готин от него. (вече изясних причините за изневярата)
    Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно? Казах му на следващия ден.

ем не съм изневерявала,но ако ако го направя ше призная..в една истинска връзка НЕ трябва да има лъжи..

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Аз бих си признала, но не бих изневерила на човека, когото обичам!
    А другото не е любов ..

Ако се случи някой ден, мисля, че бих признал. Едва ли ще го задържа в себе си, трудни са ми такива неща.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И съживихте тази тема, защото ..... ?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Защото явно има смисъл.

Но, ако настояваш, може и нова да се направи.

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Съм сантиментален.А момичето , чийто профил коментирах ми напомня на някой лол.
    А това нас ни касае, понеже ... ?

Dr. Gregory House

Брато, едва ли теб те касаят моите мнения, както и мен - твоите, но не виждам някой да си отваря човчицата.

Защо сега е наложително?

Град
    В мислите на хората
    Щото темата неслучайно беше на трицифрена страница. А сега ще се изсипят още една камара кексове, кифли, кифладжии, баници, локумки и всякакви произведения на сладкарското изкуство.

И ще напишат същите мнения както тия, които вече са написани.

Което отново ни връща към първоначалната ми теза - темата неслучайно беше на трицифрена страница

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си