.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли си признали ако сте изневерили на приятеля/приятелката си?

Гласували
217. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

70 32,26%
  • Да

147 67,74%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 135
    Ще кажеш, че темите на първа страница не са същото в по-голямата си част...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    до сега не съм изневерявала..просто съм на мнението,че когато си с 1 човек си само с него и това е....ако вече ги няма чувствата няма смисъл да сте заедно
    а пък и момчето ,с което съм за мене си е най-готинотокакто се беше изразила,така,че по-готин накъде :P
    ако все пак се случи ще си призная,понеже имам доста будна съвест..което не винаги ми е от полза де
    +1

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въпроса е че тях никой не ги съживява. Всяка тема която е изгубила смисъла си/изживяла е времето си бива забравена и отива на задните страници. И ако не се намери някой малоумник да я върне пак сред първите - ще е супер

А иначе... нали знаеш "Има хиляди теми като моята, ама аз държа да ми отговорите. Нищо че отговорите ще са същите. И ако може да не ме нападате че питам дивотии"

Глупава история, с която не можем да се преборим.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    много ясно че бих , боли ме уя се пак правил сам си кефа и тфа е, ако ми пука обаче за жената не бих изневерил

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Бих си признала само ако искам да се разделя с човека с който съм. В противен случай ще си мълча.

Не бих изневерил, че да казвам

Град
    MoHTaHa
    Да! 100% бих признала,защото ако стигна до там,че да изневеря на човека до себе си,то значи НЕ ГО ОБИЧАМ и искам да се разделим..Така че ако реша да изневерявам,то значи съм решила и да се разделя с човека до мен
    Едва ли ако обичаш някого би изневерил,защото някой си друг бил по-хубав...

Супер фен
    Признавала, и винаги бих го направила .
    Но искам и на мен да ми признават като са ми изневерили.

Не бих изневерила, за да си признавам.. :]

Аз никога не съм изневерявала, защото съм адски моногамна, но ако някога го направя бих си признала. Имам един сериозен проблем - гузната съвест. А относно това дали другият е по-готин... Ем, всичко е относително.... Абсолютно всичко!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Я да повторя нещо, което пише малко по-напред в темата:

Признат грях - половин грях.
    Непризнат грях - не е грях.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

аз пък никога не бих си признал
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Досега не съм изневерявала и честно казано не мога да се поставя в такава ситуация. Мисля, че ако се стигне до изневяра, то ще е при вече разпаднала се връзка. Но отново казвам, не мога да си представя как бих действала.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Бихте ли признали изневяра?

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо?
    Изневерявали ли сте и защо?
    Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
    Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?

Значи,когато съм с един човек съм изцяло с него,от мен няма,как да има изневяра,защото първо-не съм способна и второ-малко или много ще държа на този човек.Предпочитам,ако толкова искам някой друг да се разделя с приятеля си и тогава да тръгна към съответния,просто би ме глождило от вътре това,че съм изневерила.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Бих признала.
    Друг е въпросът, че изневяра от моя страна е крайно невероятна, тъй като би била в разрез с всичките ми разбирания, ценности и принципи.

А ако изневеря И НЕ призная, значи ще съм стигнала до най-ниското ниво на упадък на човешката същност.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Не съм стигала до това положение и не мисля, че ще стигна, или поне се надявам, но все пак...не бих.

Град
    Варна
    Абе как тука всички се обичате "толкус" много

^Не обичта е единствената причина, поради която да не изневериш.Поне за мен.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Вярването на един един човек не го прави задължително истина , нали така ? Ако се случи обратното..би ли искала да те държат " на тъмно " ?
    Да.

Първо да кажа, че гласувах с НЕ

Прочетох всяко едно мнение и искрено ми стана забавно "ДА бих признал/а, но това едва ли ще се случи..досега никога не съм го правил/а"

Как знаете, че ще си признаете, ако не сте били изправяни пред подобна ситуация?И аз едно време си мислех, че не бих изневерила, или ако се случи бих си казала и заминала..ДА АМА НЕ

Има различни определения за изневяра,но най - точно ми се струва "Изневяра е всичко това, което не искаш да разбере партньорът/ка ти "

Както при повечето и на мен ми липсваше близостта с партньора и тогава се появи момче, което в началото приемах изцяло прителски, но след време разговорите станаха по-интересни и естесвено се случи..да беше само целувка(някои ще кажат че не е много) но за мен самият факт за голямото желание беше достатъчен да се почувствам виновна

ДА чувствах се виновна, но не признах защото след такива ситуации макар и някои да намират сили да простят никога не е същото.И поради тази причина не исках да споделя Просто защото знаех,че ще има оттам нататък съмнения и глупости И да кажа, че никога не се случи нищо повече с другото момче..по тази логика щях да разваля връзката си заради 20секунди неконтролируемост

винаги ще си призная....
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хмм аз пък мисля че няма нужда да натоварвам човека който обичам с моите грешки. Нека ми тежи на мен на съвестта и нека на мен да ми е обица на ухото. Защо да си призная и да ми олекне а той да страда след като съм разбрала че съм сгрешила и няма да повторя? Не е правилно да се изневерява и аз също не мога да си представя да го направя но все пак никога не можеш да знаеш какво ще ти поднесе съдбата. За това и в предишното си мнение казах че ще си призная само ако съм осъзнала че не обичам човека с който съм и искам да се разделим. Макар че и тогава ще си помисля добре дали искам да го оставя с мисълта че не ми е дал достатъчно и съм потърсила близостта на друг...

Град
    Anfield Road
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    По-добре на "тъмно", отколкото вече да нямаш никакво доверие... Ако ще изневеряваш - пази си го за себе си.
    Именно.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Ами, ако наистина го обичам надали ще имам очи за друг.. Но ако е нещо временно и не съм сигурна в себе си може би бих го направила. И тогава бих му признала, няма смисъл да лъжа себе си и някой друг, просто ще приключа с въпросната връзка.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Абе как тука всички се обичате "толкус" много
    Какво всъщност те притеснява? Че някои хора се самозаблуждават, че не е възможно двама души да не си изневерят или, че това е присъщо само на влюбения и хвърчащ из облаците човек да мисли така?

По темата: имала съм симпатии към друг в началото на връзката ни, но не съм предприемала нищо. Т.е. не съм изневерявала. Не бих изневерила, но за да не казвам никога, ще кажа, че не бих изневерила, ако все още обичам мъжа си. А спра ли да го обичам, вероятно няма да сме заедно. Както каза слънчице, ако искам да се разделим, бих му признала, в противен случай-не.

За мен няма по-готин, по-красив, и по-добър мъж. Такъв е на защото е най-най в света, а защото олицетворява моя идеал за мъж. Последните 5 години с ръка на сърцето заявявам, че няма мъж, който да ми е харесал поне малко, да не говорим на равно с половинката. И не говоря само визуално, а и като цяло. Извън добрия тон и приятелските отношения, към друг мъж не ми е трепвало НИЩО. Да не забравям, че и сексът за мен не е просто секс...абе дълга и широка.
    По отношение на неговата изневяра важи същото правило. Не бих могла да живея и секунда с човек, който е докосвал друга...дори и за 1 път. Имам малко развито чувство за собственост и притежание. Самата мисъл би ме побъркала. Ако нещо направи, да го прави като хората - тихо и дискретно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си