.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли си признали ако сте изневерили на приятеля/приятелката си?

Гласували
217. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

70 32,26%
  • Да

147 67,74%
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 135 от общо 135

Град
    Бургас ^^
    Бих казала за изневярата си, но не мисля, че някога ще изневеря. Все пак се предполага, че ще обичам илии поне ще имам по-силни чувства към този човек, а тогава какъв смисъл има в това да изневеря ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Абе как тука всички се обичате "толкус" много
    Какво всъщност те притеснява? Че някои хора се самозаблуждават, че не е възможно двама души да не си изневерят или, че това е присъщо само на влюбения и хвърчащ из облаците човек да мисли така?
    Всъщност, нищо не ме притеснява. Интересен ми е фактът, че на тази възраст всяка следваща любов е най-силна, но де факто не трае вечно, както си обещаваме. Интересен ми е фактът, че обекта на чувствата се сменя много често, но задължително с гръмкото изречение "Той/тя е единствен и никога не бих изневрил/а!".

Кремче, има и изключения от това общо правило, но просто на мен ми е интересно.

Аз съм твърдо анти фалшивия морал. И никога на никого не съм обещавала, че няма да изневеря. Нито съм се заблуждавала, че цял живот ще бъда единствена за някого.
    Изневярата е обидна, но е напълно човешка. Затова и предпочитам да бъда "на тъмно". Защото, ако знам, ще ми е трудно да простя

Но не, нищо не ме притеснява
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си ли обещала това, когато си се омъжвала? То обещанието не е като завещанието все пак, но си мисля, че верността е част от брачната клетва. И не това, което ви казват по време на ритуала, а това, което значи бракът. Поне за мен бракът не е институция, договор, подпис, а обещание за любов, подкрепа, разбирателство и не на последно място - вярност, заявено пред най-близките. Обещание, че си принадлежите един на друг. Другото е някаква хартийка.
    Поне аз бих се омъжила само, ако съм сигурна, че мога да изпълня подобно обещание, както и че отсрещната страна ще направи същото. Може би не завинаги, защото всичко се случва, но за много години напред. Разбира се всеки има различни разбирания за верността, връзката и бракът.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ама не си мисли, че съм се щурнала с главата напред да изневерявам. Просто предпочитам да бъда реалист
    Но думичката вечно е далеч от речника ми. За много години - да, но вечно... хм.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, не си го мисля. А вечни неща няма, но когато си влюбен/обичаш си мислиш, че това ще е вечно (до живот по-скоро). Илюзия или не - вярата, че любовта е непреходна във времето е това, което я прави толкова силна, уникална и значима за всеки обичащ човек.

П.С. Малко съм под влияние на емоции и ми е едно такова розово и хубаво на душата. Трудно би ми се помрачила вярата в любовта. Реалистично или илюзорно, но аз вярвам, че не мога да изневеря на човека до мен, докато го обичам толкова силно. Отиде ли си любовта - нещата стават мнооого по-различни. Това се опитвам да кажа през цялото време.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не знам до колко е по темата но като четях коментара на Кремчето се сетих за точно този цитат.
    Ако един ден си зададете въпроса „Ако днес срещна този мъж за първи път, ако отново се запозная с него, дали пак ще се омъжа за него?”, а искреният отговор е „Не знам”, тогава във взаимоотношението има проблем. Трябва да се избираме един друг ежедневно. В този свят мъжете се делят на две групи – едните, които искат да бъдат избрани веднъж завинаги; и другите мъже, тези като мен, които искат да бъдат избирани всеки ден. Този избор е труден, но когато знаеш, че всеки ден ти си избиран в брака ти, тогава можеш да бъдеш спокоен, да изпиташ радост от връзката си с другия.
    http://e-vestnik.bg/9317/iz-lektsiya...sena-v-sofiya/

Ето и интервюто с него http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/..._Bulgaria.html ако някой се интересува . Знам че много хора не го харесва и смятат че говори с клишета и бла бла но аз лично споделям мнението му за любовта.

много трудно :/
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Бих си признала..но не бих изневерила,ако обичам и държа на човека до мен : ]

Голям фен
    Град
    Лондон
    Бих си признала ,защото вътрешно ще ми е страшно гузно .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: Бихте ли признали изневяра?

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо?
    Изневерявали ли сте и защо?
    Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
    Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?

1. Ако съм с него, значи това искам! Ако му изневеря това значи, че вече не искам да съм с него... аз ако не исках щяхме да сме скъсали.
    2. Не, не съм!
    3. НЕ!
    4. Ако изневеря... ами вероятно ще му кажа, а той ще реши дали може да ми прости.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си