Здравейте! 8ми клас съм. Харесвам една моя съученичка...(знам, скука).
В училище си говорим, "не сме си чужди", заедно се прибираме(е има тук таме и някой/я приятел/ка с нас)...
Но от няколко месеца започнахме да си пишем. И сега като се замисля, аз започнах, целенасочено. През ден ту я питах нещо за училище, или пък и пращах някоя забавна снимка, колкото да си полафим малко. И чудото стана-след време започна тя да ми пише първа, всеки ден, но съвсем нецеленасочено, здравей/здрасти/как си/какво правиш....и все си намираме някоя интересна тема. И продължаваме. Разбира се, в началото тълкувах тези дискусии съвсем недвусмислено, но после в мен се прокрадна съмнение.
Дали просто не ме използва за "отдушник", и дали изпитва нещо към мен? Може би просто иска да споделя проблемите си с някого, за да и олекне? ....но аз съм момче и не знам как едно момиче би погледнало на тази ситуация. Точно това искам да разбера. Моля ви, все трябва да има някоя от вас, която да е в попадала в такава ситуация(е добре де, от другата страна на ситуацията), изтълкувайте ми я! Много съм объркан.
ПП: Не знам дали е за този раздел, ама май няма по-подходящ.