Здравейте! От доста време се каня да пусна тази тема, но тези дни чашата преля!
Става въпрос за най-добрата ми приятелка, ако изобщо мога да я наричам така.
Ще започна от началото, за да ви стане ясно.
Преди година ходех с едно момче, но нещата не се получаваха. Взаимно се наранихме доста... и в продължение на няколко месеца не можехме да изясним какво ще правим с нас, докато един ден не разбрах, че приятелката ми излиза с него... и дори са се целували. До тук добре, аз не повярвах. Все пак е тъпо, това бяха слухове... затова я попитах като човек и тя отрече. Каза, че просто се били базикали, но не се било стигало до целувки, както ми бяха казали. Добре, имаше нещо, което ме съмняваше в тона и, но си замълчах. Стана ми кофти, че беше почнала да ме лъже само и само, за да излиза с него и неговите фр. Това го разбрах, когато един ден се бяхме уговорили да излезем, а тя никаква не се обади, защото е била с тях. Както и да е... до тук с тази история.
След това тръгнах с момче, с което се задържахме доста. Някъде 7-8 месеца. Там нещата също се промениха, почнахме да се караме за какво ли не, късаме , тръгваме. Сега сме скъсали, но не окончателно. И аз не знам... но знам, че тя излиза всеки ден с него, объждат ме... и дори понякога крие от мен. И тези дни нещото, което най ми направи впечатление е, че тя очевидно се меси в отношенията ни. Коя е тя?! И на каква се прави? Не знам дали си внушавам(защото е възможно), но отстрани изглежда тъпо тя да излиза с моето гадже.
Дори вчера ми идеше да и кажа, каквото си мисля... и ... не знам. Да ходи да се целува и с него, ако иска... Толкова бях изнервена... но не знам.
Объркано стана... но ми е нужен съвет. Ако имате въпроси, питайте. Ще отговарям.