- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви подари ?
Какво ви подари ващо гадже за рождения ви ден ? (тези които сега нямат гаджета могат да кажат за бившите си)
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
На първия отпразнуван заедно рожден ден ми подари часовник "Lotus",на миналия ме събуди с огромен,огроооомен букет цветя,закуска ..а след това ме изведе в един центрокомерсиал,за да си избера аз нещо,което да ми вземе...което не е по вкуса ми,защото обичам изненадитеее!
не харесвам подаръци с повод. Факт е че тези без повод са 5 пъти по-хубави
миии часовник Gucci и парфюм който е доста скъп за което и се скарахме не мисля че е важен подаръка ами просто самия жест самото чуство с което се подарява![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
предпочитам подаръците без повода и за сега само такива съм получавала от него ..
шапка с козирка с моята буквичка :P , която я е носил .. но разбра , че на мен много ми хареса и един ден най-неочаквано ми я подари след като ме събуди![]()
Огромен плюшен мечок ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пръстенстрахотен е
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
За първия ми рожден ден,който беше няколко дена след като тръгнахме ми подари слонче ... не е знаел,че много обичам,ама е уцелил и много му се радвах.За втория ми подари сребърно ланче на което висеше надпис с името ми ... а подаръците ми от него иначе са адски много .... но едва ли някога пак ще получа нещо от него ... (бившия)
Гривна
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Сребърно колие,което не свалям от врата си.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Pepita87, v koi tochno centro comercial te zavede![]()
Сребърна масивна гривна,оято по-късно си я направих,като колие за врата.
Нищо, а и не искам никой нищо да ми подарява
хах чесно казано това което той ми подари не ми хареса особено... не беше нищо сладко нищо интересно... даже не ми се говори какво беше затова и няма и да го кажа![]()
![]()
Е..кажи, за да знаем какво да НЕ правим....Първоначално написано от [b
![]()
пссст..
ni6to interesno.edni 4ehli4ki takia julti kato kra4enca na nqkva koko64Ica li kvo e de da znamama pove4e nqma da polu4avam ot nego taka 4e .....
a sega6niqt - o6te ne sym praznuvala r.d. s nego.nadqvam se i tova da stane...ako se zadyrjim tolkova vreme.
Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...
Първоначално написано от gabri3lla
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
За миналия ми рожден ден едно много сладко за врата.. А за сегашния една тениска с надпис: "I've waited my whole life for you"+ една много сладурска гривничка..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Огромен плюшен заек![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3