.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Повръщане

Hybrid View

Повръщане

Здравейте.Та значи вчера вечерта хапнах около половин шепичка сладолед и после кво ми стана и го повърнах-е така, нито ми беше лошо и нито сладоледа беше развален.От какво може да е??Миналия път каот ядах сладолед пак го повърнах, но не целия, а половината.

Да не си алергична от някоя съставка?
    Самата марка сладолед да не ти понася?
    Сигурна ли си, че е бил в срок на годност?
    И аз преди няколко дни ядох един сладолед, но понеже камерата ни е скапана и сладоледа беше полуразтопен. Е, по гнусно нещо не съм яла. Биеше на развалена сметана. Видиш ли обаче, същия сладолед го ядях почти всеки ден и си беше в съвсем нормален вид, като бе замразен. Изводът е, че не се знае с какво са го наблъскали.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Да не си алергична от някоя съставка?
    Самата марка сладолед да не ти понася?
    Сигурна ли си, че е бил в срок на годност?
    И аз преди няколко дни ядох един сладолед, но понеже камерата ни е скапана и сладоледа беше полуразтопен. Е, по гнусно нещо не съм яла. Биеше на развалена сметана. Видиш ли обаче, същия сладолед го ядях почти всеки ден и си беше в съвсем нормален вид, като бе замразен. Изводът е, че не се знае с какво са го наблъскали.
    Сигурна съм, че не е развален, видях годността, а фризери си замраязява и то много, защото беше много студен и твърд сладоледа и вкуса си му беше нормален.Нз защо но го повърнах

Може да имаш непоносимост от някоя от съставките му.
    Пробвай пак да хапнеш сладолед, но различна марка от тоя дет си повърнала и забележи дали ще го повърнеш.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Пробвай пак да хапнеш сладолед, но различна марка от тоя дет си повърнала и забележи дали ще го повърнеш.
    +1
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Цитирай Първоначално написано от nikkiiii
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    +1
    Ядах сладолед и не го повърнах, но вчера пих компот, а преди компота ядах малко риба тон и след тва повърнах компота и част от рибата Нз кво може да ми е??

яя следи си кво е повърнала хах .. нещо кофти си яла
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

За мен си булемичка,отиди се посъветвай с лекар...
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Иди при личния и му обясни, че повръщаш като ядеш някой храни.
    И после сподели и с нас какво е казал/а .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Eми аз ще ида, но утре заминавам за 3 дена на село.Така,ч е в четвъртък ще ида.Иначе неска повърах малко, и вчера 3 пъти повръщах, но по малко Нз кво ми става, но вече се плаша.

Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    пол & години?
    Женски пол на 16 и половина.Ми не е по важно, но за 3 дена няма кво да ми стане,а и да ми стане не мисли ч еми пука.

Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Обясни малко по-подробно,сутрин като станеш гади ли ти се? Забелязвала ли си дали в 'яхнията' има кръв?Имаш ли разтройство?

П.П. като не ти пука за здравето,защо търсиш помощ от нас?
    Ми сутрин не ми се гади хич, но попринцип вечер след като ям повръщам но трудно повръщам такова мчително и на глътки повръщам , изкарвам малко по малко повърнята.А в нея няма нкръв, а само храна, но по принцип не повръщам сичко което съм изяла, а малка част от него.Ми не ми пука чак пък мн че за 3 дена...

говори с родителите ти обясни им ... и отиди на лекар мога да си алегрична към нещо а ако отидеш на село и стане нещо сериозно там няма да има много кой да ти помогне . По добре отиди на лекар първо виж каква е причината а после спокойно си ходи където щеш

аз си казах мнението...отивай на лекар да те види и друго може да ти има.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    помоли баща си да те набие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си