Здравейте.Та значи вчера вечерта хапнах около половин шепичка сладолед и после кво ми стана и го повърнах-е така, нито ми беше лошо и нито сладоледа беше развален.От какво може да е??Миналия път каот ядах сладолед пак го повърнах, но не целия, а половината.![]()
Да не си алергична от някоя съставка?
Самата марка сладолед да не ти понася?
Сигурна ли си, че е бил в срок на годност?
И аз преди няколко дни ядох един сладолед, но понеже камерата ни е скапана и сладоледа беше полуразтопен. Е, по гнусно нещо не съм яла. Биеше на развалена сметана. Видиш ли обаче, същия сладолед го ядях почти всеки ден и си беше в съвсем нормален вид, като бе замразен. Изводът е, че не се знае с какво са го наблъскали.
Сигурна съм, че не е развален, видях годността, а фризери си замраязява и то много, защото беше много студен и твърд сладоледа и вкуса си му беше нормален.Нз защо но го повърнахПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Може да имаш непоносимост от някоя от съставките му.
Пробвай пак да хапнеш сладолед, но различна марка от тоя дет си повърнала и забележи дали ще го повърнеш.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+1Първоначално написано от OneGirl
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Ядах сладолед и не го повърнах, но вчера пих компот, а преди компота ядах малко риба тон и след тва повърнах компота и част от рибатаПървоначално написано от nikkiiii
Нз кво може да ми е??
яя следи си кво е повърналахах .. нещо кофти си яла
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
За мен си булемичка,отиди се посъветвай с лекар...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Иди при личния и му обясни, че повръщаш като ядеш някой храни.
И после сподели и с нас какво е казал/а.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Eми аз ще ида, но утре заминавам за 3 дена на село.Така,ч е в четвъртък ще ида.Иначе неска повърах малко, и вчера 3 пъти повръщах, но по малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нз кво ми става, но вече се плаша.
Женски пол на 16 и половина.Ми не е по важно, но за 3 дена няма кво да ми стане,а и да ми стане не мисли ч еми пука.Първоначално написано от nqmam_name
Ми сутрин не ми се гади хич, но попринцип вечер след като ям повръщам но трудно повръщам такова мчително и на глътки повръщам , изкарвам малко по малко повърнята.А в нея няма нкръв, а само храна, но по принцип не повръщам сичко което съм изяла, а малка част от него.Ми не ми пука чак пък мн че за 3 дена...Първоначално написано от nqmam_name
говори с родителите ти обясни им ... и отиди на лекар мога да си алегрична към нещо а ако отидеш на село и стане нещо сериозно там няма да има много кой да ти помогне . По добре отиди на лекар първо виж каква е причината а после спокойно си ходи където щеш
аз си казах мнението...отивай на лекар да те види и друго може да ти има.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!