- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не ми идва
Почнах да се притеснявам вече. Закънсява ми с 2 седмици почти. Бях на гинеколог и ми откриха киста, но трябва да ми дойде, за да пия след това едни хапчета за кистата, обаче не ми идва. Почти всеки месец е така, но никога не ми е закъснявало толкова... а имам симптомите. Боли ме стомаха от не знам колко време, но цикълът ми го няма. Някакъв лесен начин да ми дойде знаете ли или ще трябва пак да ходя на лекар?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да не си бременна , незнам но това просто е първото , което ми идва наум , не че искам да те плаша..![]()
Ако не може да си , може би трябва да се видиш с гинеколога си , да не би да има някакъв хормонален проблем, че не ти идва. Не съм запозната как кистата влияе на цикъла.
Има една бабина рецепта за предизвикване на цикъла с кисело мляко и канела - нещо такова НО препоръчвам не експериментирай с такива глупости + това едва ли действа. Най добре попитай лекар , наистина той ще те посъветва най добре.
Не съм бременнаПървоначално написано от BlackWings
![]()
Не си прави експерименти, а отиди пак при гинеколога, повече ще си навредиш така.
Ходи при генеколог и му кажи да ти го предизвика. По принцип трябва да ти изпише Дуфастон да го пиеш няколко дни, той щи каже и всичко да се оправи
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не ти идва заради кистата.Отиди на гинеколог ,за да ти изпише нещо,което да ти предизвика цикъла
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Аз я имам от доста време и не знам... оффф ;( ужасПървоначално написано от sladkalady
Знам, че си пиасхме, но какво да направя... смисъл гинекологът ми каза да изчакам да ми дойде и да го пия от 16-тия ден. Не знам как ще стане... от няколко дни се чувствам супер зле.Първоначално написано от kalpazanka
А колко дни ти е МЦ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дуфастон не се предписва току така. Аз го пия веднъж на 10 дни по половин хапче, за да ми идва и лекувам с него аденом.
А кистата още ли я имаш?
Да. Аз още не съм пила хапчетата, трябва да ми дойде за тая цел.Първоначално написано от Loshotia
Ако ми кажеш какво общо има с козметика и диети![]()
Това е тема за раздела "Здравни проблеми и болести"
Сори, че правя забележка,но просто ме дразни...Не си мислете, че щом тук пишат предимно момичета е " момичешки раздел"
^ e то и здравето не е момичешки раздел
До авторката: като бях по- малка и имах киста си спомням, че ми дадоха някакви хапчета и я разбиха
нещо не те разбрахПървоначално написано от Loshotia
?
казах, че е по удачно да пише в раздела за здравето и т.н. , защото какво общо има кога и е дошло с козметика и диети. някои момичета май сериозно си мислят, че тука щом пишат повече момичета и могат да пускат теми за момичешки проблеми...
единствения по безопасен начин за предизвикване е канелата.2 лъжици и до 24 часа ти идва.пробвала съм го и е вярно.но все пак консултацията с гинеколог е препоръчителна
Много моля четете И първия пост на авторката, не само заглавието! Прегледала се е, има назначено лечение, но първо трябва да дойде менструация, за да го започне.Първоначално написано от mimsssssss
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от Nadelina
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Извинявам се. Явно темата не е за тук. Не съобразих, защото съм срещала подобни теми и в този раздел. Ако модераторите сметнат за нужно, нека е преместят.
За предизвикване съм чувала, че пият аспирин. Ама с това може да си прецакаш стомаха. Аз съм пила и чай от дафинов лист- отвратително е
Не... питах за нещо безвредно. Но явно такова няма..Първоначално написано от Loshotia
![]()
и аз много се притеснвам, защото съм вече на 14 и още не ми е дошло.. ако пробвам това с канелата, дали ще стане?![]()
не не пробвай когато трябва тогава ще ти дойде ако не има лекари за товаПървоначално написано от Kris4oy
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Трябва да отидеш при гинеколожката си и тя да ти изпише лекарства, с които ще го предизвика!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Авторке, а да си гладувала или правила няква диета???
^това също! И стресът много се отразява
иначе пробвай с дафинов лист