.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Не ми идва

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    и аз много се притеснвам, защото съм вече на 14 и още не ми е дошло.. ако пробвам това с канелата, дали ще стане?
    миличка,недей да си бърникаш по организна когато тялото ти е готово и цикълът ти ще си дойде.Не забравяй,че ще ти дойде когато организмът ти е готов,когато той реши ,а не ти.Можеш да си докараш здравословни проблеми Има време ще ти дойде.Виж ако си вече на 16 и нямаш мензис тогава се притеснявай.
    А към авторката-мисля,че е най-разумно да отидеш пак при гинеколога си,за да ти даде съвет Успех

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    и аз много се притеснвам, защото съм вече на 14 и още не ми е дошло.. ако пробвам това с канелата, дали ще стане?
    миличка,недей да си бърникаш по организна когато тялото ти е готово и цикълът ти ще си дойде.Не забравяй,че ще ти дойде когато организмът ти е готов,когато той реши ,а не ти.Можеш да си докараш здравословни проблеми Има време ще ти дойде.Виж ако си вече на 16 и нямаш мензис тогава се притеснявай.
    А към авторката-мисля,че е най-разумно да отидеш пак при гинеколога си,за да ти даде съвет Успех
    +1

Ох една съученичка пиеше някакъв чай,обаче не се сещам какъв и им идваше.

Ако влезе в скайп ще я питам
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Авторке, а да си гладувала или правила няква диета???
    Не.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на akinom
    Не си яла месо напоследък?
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Не си яла месо напоследък?
    Ям си всичко, не се ограничавам в количество. Е, не ям сладко почти... така де, не се тъпча с боклуци. Това имах предви. Но си хапвам и то доста.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Бях в подобна ситуация - закъсняваше ми, а имах всички признаци. Почнах да пия повече вода и ми дойде. Сестрата в даскало ни беше обяснявала, как през лятото понякога организма не може да складира достатъчно вода за да настъпи цикъла. Поне е абсолютно безвреден метод.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

днес ходих на лекар и ми казаха, че когато съм падала като малка съм си деформирала прешлоените и те притискта единият ми яйчник и затова не може да ми дойде, но казах че не е нещо сериозно

mechtaq_za_teb какво стана...дойде ли ти вече?
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    За предизвикване съм чувала, че пият аспирин. Ама с това може да си прецакаш стомаха. Аз съм пила и чай от дафинов лист- отвратително е
    Аз пия дафинов лист понякога, защото имам страшен проблем с болките по време на ЦМ...

За канелата и аз съм чувала, но наистина решението е само едно - отиди на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си