- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелена коса
Здравейте, някой може ли да ми каже откъде да намеря зелена БОЯ за коса, не спрейове, тъй като искам да е по-дълготрайно. Може и синя да е![]()
П.С.-Вече проверих в гугъл![]()
Ем, питай в парфюмерията, би трябвало да имат нещо..
Sve sto je srcu drago daleko je..
vij vyv nqkoi friziorski salon moje da imat a ako ne moje da ti kajat kak moje da se smesqt cvetove i da stane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikoga ne obi4am...
trudno se privli4am...
4esto unijavam....
4esto otmy6tavam...
i nikoga ne se predavam.!
Питала съм навсякъде около нас и във всички възможни магазини, в които продават бои, и които знам. Трябва ми конкретен магазин, а не питай еди-къде си![]()
Е добре де,питай в фризьорски салон дали имат,а ако не някои вземат поръчки да вземат определена боя.![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ами върви при фризьорката си и я помоли да ти поръча. Те нали работят с такива козметични фирми, които им доставят боята за коса. Може и зелена да имат![]()
Поръчай си от фризьорката. Мен една фризьорка в Люлин ми беше поръчала синя боя и бях на кичури.
И кво му е смешното само не разбрахПървоначално написано от LittleFashionista
![]()
Кифлите имат навика да се смеят на по-екстравагантните идеиПървоначално написано от your_secret
![]()
защо не си направиш косата шарена
да има по малко от всички цветове![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от absd
а ти защо не си избиеш комплексите другаде а?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не можах да се стърпя простоПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля,че няма зелена боя за коса... По - добре ходи на фризиор и той да ти направи косата![]()
Кажи после дали е станало,пък може и снимка да пуснешПървоначално написано от your_secret
![]()
мм те обиновено са доста нетрйани тия цветове и после само след няколко къпания синьото като се поизмие става едно такова мухлено зелено, а за зеленото не ми се мисли, не съ тръганала сега да те разубеждавам, просто съвет, иначе като си намериш, може да кажеш точно от къде, щото из искам един син кичур :/
OK, само трябва да го направя тайно от майка ми, че последния път като се боядисах и си изгорих косата![]()
м нещо друго не можа ли да измислиш? Всеки който предпочита да е по-естествен и хоп, а да не допуснем, че се засмее.Първоначално написано от vivteen
просто зелена коса...толкова неестествено![]()
Има XXL Зелена :] Аз днес си купих лилава на Elea /-за кичури-/ би трябвало да има такава и зеленаПървоначално написано от your_secret
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Неестествено е,но щом я кефи,кво ти пука на тебе и пускаш такива коментари.Всеки си има някакъв вкус-това е нейниятПървоначално написано от LittleFashionista
Мен също не би ме привлякла идеята да се боядисам в такъв цвят,но не става дума за това в темата.Тя не пита дали ще ти е смешно или не.Не се заяждам,но не обичам такива тъпи изцепки като твоята
![]()