- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Джентълмени...
Вие за или против джентълменските маниери ли сте? Отживелица ли са или са още актуални?
kjj
Не съм против.. а не знам доколко са отживелица.. но мисля, че на всяко момиче ще й е приятно някое момче да й направи мил жест или някаква добра постъпка спрямо нея..![]()
Ехехеее... отживелица вика. Не се движиш в правилните кръгове от хора, иначе нямаше да задаваш подобни въпроси![]()
А, и ако търсиш някой 15-16 годишен дентълмен - може да си откараш цяла вечност докато намериш бегло подобие на подбие на подобието на джентълмен в зародиш. Какво да правиш - чалгата завладява... ^^
ПП. "Истинският джентълмен никога не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса."![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
разбира се че са актуални. може би на малко по-друго ниво
Че на кой нормален не би му харесало да се държат добре с него?
+1Първоначално написано от IndependentGirl
1.Истинският джентълмен никога не удря Дама без повод.
2.Истинският джентълмен никога не свирка по голите Дами.
3.Истинският джентълме нникога не пита Дамите на колко са години, а кога са завършили училище.
4.Истинският джентълмен никога нищо не отказва, ако за нищо не го молят.
5.Истинският джентълмен винаги нарича котката "котка", дори ако се спънал в нея и е паднал.
6.Истинският джентълмен винаги отстъпва на Дамата, ако тя е по-силна от него.
7.На Истинския джентълмен винаги му е трудно да гледа как една Дама влачи тежък товар, но винаги превъзмогва трудностите.
8.Истинският джентълмен винаги благодари на лекаря преди операцията, защото след нея може и да няма възможност.
9.Истинският джентълмен винаги си избърсва краката в изтривалката, преди да почука с тях по вратата.
10.Истинският джентълмен винаги мие ръцете си преди ядене и панталона след него.
11.Истинският джентълмен винаги изпраща дамата до дома, ако това е дома на Истинския джентълмен.
12.Истинският джентълмен винаги изпраща жена си до влака, за да е сигурен, че е заминала.
13.Истинският джентълмен винаги пропуска дамата пред себе си, за да я огледа и отзад.
14.Истинският джентълмен винаги отстъпва масто не само на Дамата, но и на Дамата на друг Джемтълмен.
15.Истинският джентълмен говори на Дамата на сутринта това, което и е говорил и вечерта.
16.Истинският джентълмен на никого за нищо не е длъжен.
17.Истинският джентълмен на среща винаги идва пръв, а заспива последен.
18.Истинският джентълмен никога не отказва на Дама, ако тя е съгласна.
19.Само Истинският джентълмен може да подаде правилно ръка на Дама, излизаща от мазето с чувал картофи на гърба.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
естествено,че не е отживелица,въпреки ,че такива момчета рядко се срещат..много е мило когато едно момче ти дава път,изпраща те и ей такива жестове....милото поведение винаги се адмирира от момичетата![]()
Харесвам джентълмените, за съм .
Гаджето ми също се държи така и мен това много ми харесва.
Аз съм си джентълмен и съм твърдо за спазването на тези норми! ;]
Умря циганката дето те хвалеше.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Майтапя се разбира се.
По темата: Мисля, че въобще не можем да говорим за отживелица, просто трябва да попаднеш при точните хора.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Първоначално написано от Scouser
истината си е истина :Д няма лошо да се самоизтъква човек :Д яко е даже :Д кара те да си вЕрваш
![]()
За съм и не смятам, че такива неща ще са отживелица някога. (:
На няколко пъти разни момченца са се опитвали да се държат джентълменски, въпреки че, определено не им се получаваше много. Но беше мило, все пак.![]()
Зависи до каква степен са .. ако са прекалено много .. нямам нужда от чааак толкова джентълменство ..Но ако са основните навици .. нямам нищо против ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Джентълмените никога няма да излязат от мода и да станат отживелица. Жалко обаче, че в днешни дни са на изчезване.
Но аз не познавам момиче, на което да не й е приятно да се държат мило с нея и да й правят жестове.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Повечето жени си падат по мачовци и грубияни, не знам кво им става на тия жени, хубавите ябълки прасетата ги яли![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Аз съм срещала мн готини момчета, които в същото време са супер джентълмени. Не се срещат особено често, защото повечето са или разни грубияни, които се правят на голямата работа, или са толкова джентълмени, че ти писва от тях. Ноо както казах има такива и аз лично нямам нищо против да се държат добре с мен, разбира се.![]()
Съгласна съмПървоначално написано от LedenooMomiche
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Според мен са отживелица,но не ги смятам за излишни или за нещо досадно.Приятно е,когато срещнеш по-досетливо или възпитано момче.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не са отживелица,просто не се срещат толкова често..![]()
ла-ла-ла
ПодкрепямПървоначално написано от Hilary_