.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Младежта!?

Младежта!?

абе хора какво им става на младежта неска аз също съм от тях обаче не ме пере толкоз хормона ...
    какви са тея - един маняк на 13-14 наебал крава ти базикаш ли ме!? има и такива хора обаче от сексуална незадоволеност да правиш такива работи ...

друг са лизал с брадчедка си от 1ви клас ама ся не му пускала ... абе хора намерете си нормални гаджета бе на родословието трябва да се разширява надолу не да се слива

кфо е тфа "неска видях ацката путка" ... ами в случая се говори за красиво момиче ... едва ли е била п**ка с размерите на момиче
    е**ла са ама още не й е идвало ... еми па дръж си краката по-затворени и може да не са чудиш най-различни въпроси
    добре има си отклонения в тия работи като мама тати кака бати а у обаче въздържайте са с тея хормони бе и аз пътувам с влака "Пубер" ама толкоз ...

питам аз ли остарявам и тоя начин на живот се модернизира!?

кво да ти кажа човек,..... свиквай!

Град
    Враца
    Темата ти беше пусната успешно. С нея ти промени всички тийнейджъри в Света. Благодарим! =D>

Вече написах в една тема , че нищо няма да промените с тези ваши 'възмощения' , атова , което ти си чел/а е било бъзик някой си е правил е така .. Колко тъпаци има в тоя форум който пускат такива теми еба*ки .. И въпреки това , като пълните форумите с възмощенията си нищо няма да промените .. Колко ми е писнало да го чета , само аз си знам ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    ... аз съм свикнал обаче някакси ми звучи бая лудичко
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Темата ти беше пусната успешно. С нея ти промени всички тийнейджъри в Света. Благодарим! =D>
    ъм ... пака заповядайте

Град
    Paradise
    Нов идиот. Нова тема. Все едно променяш нещо. Ми възмущавай си се. Много хора го правят. Не се променя нищо.

ei smotanqci mom4eto puska tazi tema za da nakara takiva kato vas da se pozamislqt malko a ne da spamqt gluposti kolko e bila bezpolezna i 4e ni6to nqmala da promeni ako na vsqka takava tema pone po 10 4oveka se zamislqha .... nqma6e da ima 13 14 godi6ni kurventii...

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    +1

Град
    Horrorwood
    ^^Точно тези, които трябва да мислят, не го правят, камо ли заради тема.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен
    струва ми се, че си чела истории в сайта spodeli тва за кравата и за братовчедката в 1- ви клас 100% не е вярно, в оня сайт има кви ли не глупости. там хората си запълват времето, като се опитват да преметнат други хора с шантавите си истории не им се връзвай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    то е психическо тва

не ми пука

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    ei smotanqci mom4eto puska tazi tema za da nakara takiva kato vas da se pozamislqt malko a ne da spamqt gluposti kolko e bila bezpolezna i 4e ni6to nqmala da promeni ako na vsqka takava tema pone po 10 4oveka se zamislqha .... nqma6e da ima 13 14 godi6ni kurventii...
    +1
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А 15 годишни неграмотни полу-идиоти като теб щеше ли да има?

да
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И кво подала се жабата от блатото, огледала се и пак се прибрала...

Звучи ли ти интересно? Щото твойта тема не е по интересна и смислена от тази история.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

добра тема... дано някой да я прочете и да осъзнае, че по този начин става за смях и да му влезе нещо в главата!
    модернизира? мнее... не мисля, че това е модерно...
    не остаряваш просто мислиш реално
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Младежта!?

Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    абе хора какво им става на младежта неска аз също съм от тях обаче не ме пере толкоз хормона ...
    какви са тея - един маняк на 13-14 наебал крава ти базикаш ли ме!? има и такива хора обаче от сексуална незадоволеност да правиш такива работи ...

друг са лизал с брадчедка си от 1ви клас ама ся не му пускала ... абе хора намерете си нормални гаджета бе на родословието трябва да се разширява надолу не да се слива

кфо е тфа "неска видях ацката п***а" ... ами в случая се говори за красиво момиче ... едва ли е била п**ка с размерите на момиче
    е**ла са ама още не й е идвало ... еми па дръж си краката по-затворени и може да не са чудиш най-различни въпроси
    добре има си отклонения в тия работи като мама тати кака бати а у обаче въздържайте са с тея хормони бе и аз пътувам с влака "Пубер" ама толкоз ...

Глей са онбре !
    Тва тиойновити ни съ кът ортъ. Он си гледа пи*ката де да си завре пък посли да чите и да пиши. Ам то кът ни чите утде дъ знай чи кравъ илл кузъ ил братчедкъ ни съ и*е. А ?!! Ми то с четини стаъ. Ей мъ мен - чел чел чел тъ прокопсъл и в нетъ. Ам тъй - в селту интирнетъ и саму в кметствуту и то се на порну уключен. Ут порну за зътъпяъ дъ знаш

е добре ве хора тъпа е темата кфо ма нареждате и мене ве ... ами ако никои не помисли ще отговаряте пак на теми бременна ли съм и т.н. ... айде гледайте си жабите в гьоловете и им са радвайте айдее...

Ти хубаво си си написал темата,но нали знаеш,че на никой от тези хора,които описваш не му пука и няма да се промени...Хубаво е,че ти така мислиш и аз също споделям мнението ти.Имам чувството,че 93 година е последната по-нормална и тия от 94 нататък всичките са някви развратни и не им стига акъл за нищо.
    Онзи ден майка ми ми разправя как някакъв неин приятел,който се занимава с компътри решил да се порови в компа на дъщеря си,която е на 11 или 12 и познайте кво намерил...снимки по сутиен и гащи и то момичето взело,че даже си легнало и на леглото.А тия като нея сигурно са повече от половината на тази възраст...
    Обаче както smileforyou12 каза и на мен не ми пука.Който е такъв нека се оправя сам.

е добре ве хора тъпа е темата кфо ма нареждате и мене ве ... ами ако никои не помисли ще отговаряте пак на теми бременна ли съм и т.н. ... айде гледайте си жабите в гьоловете и им са радвайте айдее...
    Има начин да попиташ за всичко. Аз лично съм на принципа че е по-добре да се задават тъпи въпроси отколкото да се правят тъпи грешки. Ти просто не знаеш как да попиташ и най-важното - какво искаш да получиш като отговор.
    А дали младите затъпяват - да така е. Във връзка с някои събития от последните дни се разрових в други форуми, където пишат главно възрастни хора на по 30, 40 и повече години. И знаеш ли какво ми направи впечатление ? Колко грамотно е написано всичко. Когато те са били ученици не е имало интернет. Били са доста по-ограничени в получаването и достъпа до информация, но са се научили да пишат грамотно и да се изразяват добре. Сега и те ползуват нет-а, но признавам че е доста по-лесно и приятно да чета техните мнения. Оттам научавам нещо. Дори и да ползуват махленски език те не го постват в нета. Там няма да прочетеш ' а ве хора ' 'ко стаа' ВТФ и т.н.
    Хигиената относно българския език и латиницата е на ниво за което тук в този форум само може да се мечтае.
    Да ! Затъпяваме ! Лесния достъп до онфо-то ни прави по-информирани, но не ни прави по-интелигентни.

Харесва ли ти този отговор ?
    Ако ти харесва - опитай да напишеш следващия си въпрос на книжовен Български език

Град
    Дълбините на канала :D
    Баси не знам,ама онзи ден в KFC видях момиче и момче,които бяха максимум 3ти клас...седят и си пускат езици,братче, и си говорят на ''мило'' и некви такива... шашнах се,не знам може аз да съм сбъркана,ама..

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Баси не знам,ама онзи ден в KFC видях момиче и момче,които бяха максимум 3ти клас...седят и си пускат езици,братче, и си говорят на ''мило'' и некви такива... шашнах се,не знам може аз да съм сбъркана,ама..
    Ами виждат го по телевизията ... защо се чудиш

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    +1
    +2

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Младежта!?

кфо е тфа "неска видях ацката п***а" ... ами в случая се говори за красиво момиче ... едва ли е била п**ка с размерите на момиче

Яд те е ,че не топваш чушката?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp

Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си