Здравейте... преди 1 месец с едно момче много се зарибявахме и накрая той ми предложи и тръгнахме. Всичко ОК до момента, в който разбрах, че ходел с 3 наведнъж и го зарязах. Уговорката ни още когато тръгнахме беше каквото и да се случи да си останем приятели. Поне движим в една и съща и компания се виждаме всеки ден и постоянно сме заедно... Та той непрекъснато ме закача и показва че още ме харесва... Всичко това се случва докато ходи с едно друго момиче... Постоянно ме прегръща, целува по врата, даже вчера искаше да ме целуне, но аз извъртях глава, заради приятелката му. всмисъл тя не беше там, не знае какво става, докато я няма, но просто ми е тъпо като знам, че не е свободен... всъщност и тя не беше постъпила правилно защото докъто ходехме с въпросното момче, тя е знаела че ходим и въпреки това са се натискали и на нея не и е пукало... Та кажете ми какво да правя, да му се поддавам ли, защото аз още го харесвам, не съм спирала и просто се разтапям с него или да не се занимавам, въпреки, че ме боли да го гледам с другата...
Благодаря на всички, които го прочетоха и на тези които отговориха