- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първа АЕГ
Има ли униформи в Първа АЕГ?
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Има, но са задължителни само ако им аповод (демек от 3 до 5 пъти в годината..)
What you give is what you get!
Има слухове, че ще ги правят задължителни(да не ви плаша)
При това, дори тогава никой не ги носи (или поне така беше през едната година, в която бях там). Иначе, ако ги направят задължителни всеки ден, отивате в Софийска Градска Прокуратура и подавате жалба или иск (не помня ое от двете беше) за нарушаване на лично пространство и действия в разрез с демокрационните принципи и от там нататък си решавате проблема, ако толкова ви пречи. Аз поне, ако ги бяха въвели това щях да направя.Има, но са задължителни само ако им аповод (демек от 3 до 5 пъти в годината.. )![]()
^ аз бих го направила това, но не заради факта, че нося униформа, а защото униформата е отвратителна
^ Аз бях на път да го направя, защото баща ми и чичо ми познаваха градския прокурор тогава и щяха много бързо да станат нещата. Преди това бяха помогнали на едни фр в 31 с някакви отпечатъци на входните врати. Единственото тъпо е, че тази заповед се отнася персонално доколкото помня и само ти няма да си с униформа, което някак-си те цепи от колектива.![]()
хохохо, значи няма да се разминете само със сакоПървоначално написано от maNjaRe
![]()
Стига бе, не ми харесва тва сако, аз няма да го нося!![]()
![]()
Виж ся, ако униформата е някакъв черен панталон и риза, да речем, може и да я нося.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Нцъ .. само едни сака са . И то са хипер пробитиПървоначално написано от Loshotia
![]()
терорист дисар !
Значи някаква далавера има- моето сако беше 18лв
Униформи няма,но за спецялни случаи някв'и празници или нещо ще ви раздадат едни такива сака,ама са много грозни.![]()
Мхм. Аз до последно си мислех, че госпожата по психология е моден дизайнер, защото непрестанно се въртеше с тия сака из училището.Първоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
аааааа ужасни са. :Д аз дори и на празниците си ги носих в чантата. но имаше един случай , в който от гордост че съм в АЕГ иииии я носих в метрото :Д представяте ли си какъв срам съм обрала тогава..![]()
![]()
![]()
![]()
Ей Деси да ви качи снимка , щото тя е с по-висок ранг ..
терорист дисар !
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...09c5925017.jpg ето ви...друга нямам. Цветът поне да видите.![]()
What you give is what you get!
Цветът не е много гаден.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Червените пускат . Момчешките са по хубави
http://m1.kefche.com/pix/t/f9net71@l.jpg![]()
терорист дисар !