- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да споделя :}
може би има един двма които ще се сетят, че дооста отдавна имах тема, в която писах, че момчето в което съм влюбена за мина да живее другаде..
сега той е тук (още само за 3 седмици...)
и аз разбирам, че за цялата тази година чувствата ми към него са същите...това разтуптяване на сърцето като се сетя за него..щастието, когато видя красивите му очи...само той ме кара да се чувствам така..не разбирам защо..
въпросът ми е (искам просто странично мнение) дали е удачно отново да съм с него и да се виждаме (просто сякаш желанието е непреудолимо, толкова му се радвах като го видях..а и толкова време съм чакала този момент)??
а преди да отговорите, само да уточня, хмм...как да се изразя..ааз съм, така да се каже, твърде чувствителна (когато става дума за него)
когато бях с него (щото излизахме няколко пъти) просто стоях, бях го прегърнала и се молех този миг да не свършва...и никога да не си отиде..но..
просто към него имам нещо адски ссилно..+ че съм много лесно ранима..имам чувстото, че той с една дума може да ме съсипе..
мислите ли, че сега щом съм с него после ще ми е още по-трудно да преживея, че го няма..?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!