.

Виж резултатите на анкетата: на кого ще повярвате?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • на най-добрия ви приятел

37 64,91%
  • на половинката си

20 35,09%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на Dollystar
    То какво гадже ще е това ако му нямате доверие. Аз бих повярвала на половинката си на 100% просто защото понякога се оказва приятели=предатели!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Разбира се,че на най-добрата ми приятелка.. Ако става дума за изневяра то е ясно че приятеля ми ще отрече..
    Искам да ти кажа толкова много неща..
    Как ми липсваш! Върни се пак при мен ..
    Без теб угасвам ..

На най-добрия ми приятел мн ясно

това е мн труден въпрос... и двете страни са спечелили голяма доза доверие... може би ще си направя собствено разследване
    и се пак истината винаги излиза на яве... рано или късно ще се разбере кои е прав и кои не... не съм безгрешна, ако не съм взела правилната страна просто ще се извиня...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Зависи от много неща.В този въпрос няма фиксиран отговор.

Град
    Габрово
    С най-добрата ми приятека сме заедно от 7-годишни, а сега сме на 22. За всичките тези години нито веднъж не ме е предала или излъгала и за всичко ме е подкрепяла. Така , че 100% ще повярвам на нея.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

На приятеля ми ще повярвам,но ще остане в мен малко съмнение.

Зависи от много неща..
    От колко време сте заедно, в какви отношения сте в последно време, как се отнася с теб, на какъв етап е връзката ви..
    И все пак най-добрия приятел си е най-добрия приятел.. има причина да бъде наречен такъв.. Но и тук има едно *зависи*.. ако е влюбен в теб, може да лъже!?

Само едно мога да кажа... За мен Приятели не съществуват! Има някфи хора дето минават през живота ти за определен период от време... дали ш е 1год или 4... накрая всичко се променя.. има си хора дето знам че винаги са до мен и няма да ме предадат.. но от всичко което са ми причинявали хората преди и нещата на които съм се наслушала и нагледала ....... просто но комент...
    Колкото до гаджето .. за 6год ми е доказал до каква степен мога да му имам доверие особено относно изневери...
    Да не говорим че Гаджето ми ... ми е Най-добрия Приятел ..
    От което се обезсмисля въпроса в моя случай..

Този въпрос е за хората, дето си имат БФФ ......
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Аз лично ще повярвам на гаджето си, защото приятелката ми го ненавижда Ноо никога не можеш да си сигурен

Град
    Бикини-Ботъм
    Зависи от хората,но сигурно на приятеля си,защото приятелите остават до нас винаги,а гаджетата идват и си отиват..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си