- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на кого ще повярвате?
представете си че вашия най-добър приятел ви каже че вашето гаджето ви изневерява обаче вашата половинка отрича и дори се кълне че няма такова нещо
на кого бихте повярвали на гаджето ви или на най-добрия ви приятел
(като знаете че никой от двамата не може да ви докаже казаното от него)
зависи до каква степен си влюбен/а
аз бих повярвала на приятеля си..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Естествено че ще повярвам на приятеля ми,защото за 2 години много пъти ми е доказвал,че мога да му имам пълно доверие
зависи от ситуацията но приятелите обикновенно нямат причина да лъжат
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Я виж ти ! Кой е гледал СблъсъкПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
защо не?Първоначално написано от Aicken
ми представи си че твоя най-добър приятел просто страшно много си харесва гаджето ти и нарочно иска да ви раздели
или друга ситуация просто приятеля ви е преценил че от тази връзка няма да последва нищо хубаво и затова иска да я предотврати за да не страдаш след това
и още куп причини
Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
значи аз като казах приятел имах предвид приятел които познаваш а не мазен гаден подлизурко дето за 10 лева е готов да те преебе най долно
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Еми това ми е много познато чуство. Аз лично бих повярвала на най добрата/я ми фр ес7. щото м/у гадже и най добър фр има разлика.. и нз логично е да не повярвам на гаджето си е това е от мен![]()
Аа, моя най добър приятел е момче:P Емии мисля, че първо ще повярвам на него а после ще разуча ситуацията и накрая ще говоря с приятеля си по темата.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
нито на единия, нито на другия - вярвам само на себе си.
На най добрия ми авер бих повярвал за 9 години приятелство копелето ми е показало че ме подкрепя на 100% и винаги е бил откровен с мен.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
+1 Била съм в подобна ситуация и точно така направихПървоначално написано от xplay
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Най-добрият ми приятел не би направил подобно нещо ако наистина ми е истински приятел. В смисъл такъв че... си мисля, че не би се намесил в отношенията с гаджето ми... но от друга страна ако ми е много добър приятел може и да го направи, за да се опита да ме предпази... И все пак не бих повярвала на нито един от двамата - ще се уверя сама дали е истина![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Каквото и да става на приятелката си. Тя не би сторила някоя лъжа и то такава, че да ме заболи, защото ми е приятелка![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
На най-добрата ми приятелка.
Момичето ми доказа, че може да и се има доверие и че държи на мен като на сестра. Също така говори само за неща за които е сигурна. На 100% ще и повярвам, ако ми каже нещо такова..
И спря да се върти за миг земята..
Мда..Първоначално написано от fenasf
Абе хора....гаджето ви трябва да ви е и най-добър приятел и половинка в живота....защото ако не ви е най-добър приятел вие няма да му имате пълно доверие,а то е нужно във всяка една връзка!![]()
На гаджето си имам пълно доверие,на него ще повярвам естествено.
Игра на сигурно... най добър приятел >>>>>>>>> Любимия човек
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Зависи до колко познавам и двамата ...И все пак ще се опитам да разбера в поведението му дали е така или не ... няма как това да се скрие тооолкова добре...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи доколко имам доверие на двамата и доколко са ми доказали - единия, че ми е "истински приятел", а другия, че ме обича и не би ми причинил такова нещо ...![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
това което най-добрият ми приятел ми е казал че го запомня и проверя по един или друг начин рано или късно ще излезе кой е бил прав
На най-добрата ми приятелка!Милиони пьти ми е доказвала че мога да и имам доверие!Винаги ми е давала най-добрия савет и знам ,че никога не би ме предала!![]()
Зависи от колко време сме заедно..
По принцип не бих се доверила на 100% на никой, ще се усъмня и в приятеля ми. Ще се опитам да намеря доказателства![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.