аз един ден бях на училище и се подхлазнах и паднах и капачката ми излезна и пак се намести.от там ме закараха в болницата и ме снимаха и ми казаха 4е нямало нужда от шина.пребрах се в нас и мина около една седмица а аз не можех да мрадна.след това отидахме на лекар и ми направиха пункция защото капачката ми беше събрала кръв, но пак не ми сложиха шина и ми каза да отивам на другия ден на училище,но аз не можех да хода затова отидохме при друг доктор на следващия ден .той ми направи пункция и ми сложи спецялна шина (казва се тутурна шина и я махах само когато се капех ) и след 40 дена я махнах. след около два месеца паднах в кащи и капа4ката ми излезе, но не се варна.закараха ме в болноца и ми я наместиха и ми сложиха 6ина която носех пак около 35-40 дни(този път беше най-сериозно) .и след това бях с наколенки.и нямаше и един месец от втората травма и като бях на училище сядах на стола и пак ми излезна капачката на първия крак и сега пак носех шината.надявам се да не се повтори защото е много гадно.