- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боже мой ... ;X
..
Правилно !Първоначално написано от ysmiFchiCa
Ама аз се чудя как може ... ужас![]()
Повече никога няма да го погледна ...
ам ти как реши, че сте гаджета ?
т.е. може ти нещо да си разбрала погрешно и да е станала кашата..
И спря да се върти за миг земята..
Еми случва се да се заблудиш понякога.Гледаи да не ти става навик.![]()
хмм уж се е съгласил... съгласил се е просто защото да ти угоди да не ти разбие "сърцето" но всъщност е нямало нищо от негова страна.... Еми пропускаш този момент и next->
Първоначално написано от xoxi
Разбрах много добре ... Защото той беше съгласен да сме гаджета и уж станахме ...
Сигурна съм ,че и той в началото ме е мислел за такава ... Но сега мнението му към мен и друго ...
Не ми пука вече
skype любов?!
Казвам само,че по скайп почти не пишеше ...Първоначално написано от yahhooo
![]()
мислим че скаип ти е промил мозъка,честно , какво означава като пратиш целувка по скаип ? че едва ли не целуваш някого наистина ли.... гет а лайф
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
ае стига с тоя скайп бе всеки втори пише "писахме си по скайп" добре бе тоя скайп целия ви живот ли е ?
LoVe iS tHe aNsWeR
.............................,-~*`Първоначално написано от ysmiFchiCa
Ау.. дай да разпънем на кръст момчето само защото не ти е пращало целувки по скайп..![]()
А сега по - сериозно.. Момчето просто си те е отрязало по най - лесния начин.. Забравяш за случилото се и продължаваш напред.
А с тея "уж" ми е малко съмнително наистина колко сте били гаджета.. Всичко си зависи от взаимоотношенията ви, а не от думичките и скайп..
П.П Този скайп наистина проми мозъците на повечето хора..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от Kukumqvka
Изпуснах![]()
nicolepcd
Даваш следващия и тва е... явно тоя е голям несериозник ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ооооооооф само ви гледам сеиракак може да кажете че момчето не става като те уж са ходили не и е пращал целувки по скайп и т.н. момичето е на 12 според мен
не не напрао нз
x1000Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Автора явно иска темата да бъде заключена.- Заключ.