.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нека не прозвучи като заяждане, но нурофен има странични ефекти.

Момичета, защо не се консултирате с гинеколог по повод на болката?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз нямам такива болки

Но приятелката ми има и отидохме на гинеколог..
    Лекарката ни каза,че тази болка е заради менструацията и и написа едно лекарство на име Но Шпа - и и каза ако болките продължават да отидем отново при нея - за да и изпише друго лекарство
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Само да ти кажа, че не е хубаво да се пият горещи неща от рода на чай и т.н.. Иначе за хапчета - има много варианти.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ОМГ Вие сте героини бе момичета, да издържате на такива болки. Поклон пред вас
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Аз съм същата на мен ми помага само аулин ии то с мноо малко вода ватре за 10-15 мин болката намалява

Супер фен Аватара на Amateur
    Бускулизинче..

Но шпа или спазмалгон

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Аулин
    Няма по-добро хапче в тоя случай (поне за мен,а аз съм стигала и до болница,заради такова нещо).
    Обичам те <3 !!!

защо просто не посетиш гинеколог, той ще прецени какво да ти предпише
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Мен също ме боли зверски кръста ,а понякога и корема.Най-много ми помага НУРОФЕН
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    но шпа никога до сега не ми е помагал нурофена само един път за кръстта но в другите случаи чакам с часове и болката не минава, а най ми помага да легна и да си сложа нещо топло на корема...ел. възглавничка например за 20-30 мин сичко ми е минало....абе само с мен ли е така нз ама съм забелязала че само лятото корема ме боли като съм в цикъл миналото лято беше така после зимата нямаше болки и ся тва лято пак се почна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си