- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да го харесвам ..;(
..Здравейте..
значи ще разказвам накратко.. има едно момче, с което ходех миналата година и беше мн яко и мн го харесвах (надявам се и той да е изпитвал същото) ..но там след известно време започна да ми омръзва и реших да скъсаме.. в началото бях ОК, обаче малко по малко започнах да съжалявам за постъпката си.. така де, ние сме в едно училище и след като скъсахме се виждахме всеки ден и нищо не си казвахме.. след време започнахме да се движим заедно и разни такива, а аз супер ама супер много го харесвах ..по едно време най-добрият му приятел ми каза, че още ме харесва обаче аз нищо не направих, защото този негов приятел също ме харесваше на времето и ме беше страх да не би да ме лъже.. и демек аз да се изложа, ако започна пак да се свалям на момчето (ще го нарека В.) ..и така и до сега го харесвам и ревнувам от всяка, която се приближи до него, обаче не мога да претендирам, защото аз съм го скъсала..
кажете ми какво да направя.. за да някак да разбера дали още поне малко ме харесва ..като изключим варианта да го питам![]()
айде мерси ! надявам се на добри съвети![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ