.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Снимки~

Снимки~

пшеницаа .. ;дд
    пак пшеница ... ;дд

...
    sun flower
    sun flower 2

за сега пускам тези, ако ви харесат имам и още снимки, но не всички са правени с фотоапарат
    I don't care what you think
    as long as it's about me...
    The best of us can find happiness
    in misery...

На мен ми харесват....сложи и другите

поработи малко над фокусирането

цветовете ми харесват.

Искам снимки на хора ... различни действия, настроения, абсурди, копнежи бля бля ... пшеница, кукуруз, калинка втф ? ;/

Мега фен Аватара на xoxi
    има хляб в теб
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Искам снимки на хора ... различни действия, настроения, абсурди, копнежи бля бля ... пшеница, кукуруз, калинка втф ? ;/
    Не всеки прави портрети. На нас ни харесват цветя..

Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Не всеки прави портрети. На нас ни харесват цветя..

И като ти харесват цветя мислиш, че създаваш нещо въздействащо ...
    само преди 2 мин с поглед хванах няколко кадъра в градинка 3 на 5 метра с някакви цветя ... в които можеше да се намерят поне 5 различни тълкувания ... етц ... и едната снимка подлежни на интерпретации ... един клас зърно ме кара да си мисля за брашно, трици и сезонността ... която пък е символ на цикличност, променливост.

Портретните снимки са някак по чувствени, поне за мен. Сестра ми се занимава именно с такава фотография и когато и гледам снимките, се възхищавам на всичко... откривам настроението, прониквам в самата снимка... Всяка една емоция, до като на тези снимки (твоите)... тях не ги чувствам, не откривам емоция, защото няма... празно ми е...

ако си се опитал/а да уловиш духа на полето, не си успяла, ако си искал/а да снимаш по-абстрактно или макро - пак не се е получило... повече детайл на тази щеше да е добре

Град
    Бургас
    i az iskam da gledam snimki s hora.... iskam i da snimam takiva, no nikoi ne iska da mi byde model ;/ a s moq aparat malyk mi e sme6no da snimam horata po ulicata... snimam samo nqkakvi klo6ari dokato spat,za6toto nqma kak da mi se karat 4e gi snimam hah ama ne sa dobri snimki i zatova nqma da gi pokazvam...
    ina4e mnogo iskam da snimam na pogrebenie... ama e gadno ;/

p.s. sori za latinicata...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си