- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение за нов раздел - Бивши тийнове
Или някакъв друг подобен. Цели плавният Ouplacement на преминалите teen възраста съфорумци и интегрирането им в света на възрастните. Подготвителен един вид. Подобно на мамите.
Подзаглавие може да "остаряваме бавно", "детство мое, къде забегна", "старост-нерадост", "сайдер, боза и кисело мляко" и тн.
Естествено може и нещо по-практично "осигуровки, наеми, тарикатлъци при социалните"
Grumpy old madman
Би било интересно,за.
Не виждам какво по-различно ще се пише в тоя раздел от всичко тийн накуп.
Ще е 20+, тоест ще се използва по-груб език и НЯМА да се модерира. Възрастни хора сме все пак - ще разчитаме на саморегулация.Първоначално написано от machoka
Ще бистрим политиката, ще обсъждаме кръчмите, алкохола, проституцията и тн. Примерно. Естествено може да се обсъждат и други неща.
По тази логика не би трябвало да има раздел "бъдещи мами", защото темите там пасват за "у дома" и "секс" + "любов"
Grumpy old madman
Саморегулация?Едва ли ше се получи подобно нещо.
Против !
Канисе, ако не се модерира, ще стане чудо, а и на всичкото отгоре ще влизат, всички 12-15 годишни, за да видят кво има в тоя раздел, а от там следва, че ще го осерат
Първоначално написано от AnincetoSexy
Неутрален. Иначе съм ЗА с 4 ръци за предложението на тянко - Забранено за жени и съответно Забранено за мъже, достъпът ще се осигурява само от администратор и в уверение на това че желаещият е наистина момче![]()
какво чудо ще стане?Първоначално написано от XceSS
Варианти:
1. Порасналите съфорумци игнорират дребните заядливци и те губят интерес.
2. Порасналите съфорумци си правят гаргара с дребните заядливци и всички си прекарват добре
имаме Win-Win ситуация.
Grumpy old madman
Аз ви разправях едно време за скрит раздел, а вие ми откъснахте оная работа от дърпане
Иначе нямам нищо против да обсъждаш проституцията и първачката от казана на татко, ама след като това ще бъде достояние на малките, не виждам как ще се реализира.
Идеята на раздела е да не е скрит! Все едно да скриете "бъдещи мами". Нека и младите четат и питат.Първоначално написано от machoka
При мамите не пишат само майки.
Grumpy old madman
Знам, че не е такава идеята, но свободния език и простотията, която си представям че ще се лее там, няма как да бъде достояние на подрастващите.Първоначално написано от Canis_Dirus
Единственият вариант това да се осъществи е, щом искате раздела да бъде все пак видим като раздел, но забранен за разглеждане на съдържанието му от потребителите под 18. Което бай дъ уей ще ги дразни много и именно за това е идеята да бъде скрит.
Добра идея...а още по - добра да бъде скрит.![]()
Така ще има 'мир и любов' между нас големите и тях малките...![]()
Добавете задължителна опция в която всеки потребител да е задължен да посочи годините си.Тези над 18 ще могат да влизат,четат и пишат в раздела,тези които няма 18 нямада имат достъп.И това е вариант.
Tова със задължителната опция за годините е адската глупост. Какво пречи на някой 13 годишен да напише 45 години примерно?
РАЗДЕЛА НЕ ТРЯБВА ДА Е СКРИТ!
Свободния език и сега се цензурира. Не става въпрос в раздела общуването да се ограничава до " да ти *** майката" "на майка ти ***" и тн. Просто да са разрешени "изисканите" лични нападки и ударите под кръста.
Естествено, ако някой се чувства достатъчно пораснал и въпреки това пише "Потребителя simeoncho е гей, ни мъ кефи, гледа Сънчо, яде домашна лътеница" и тн. то определено не пасва за този раздел и си проси игнор/ осмиване.
Grumpy old madman
^^ ДА,но така и децата на по 13-14 ще могат да посочат,че са на 18 + и да си влизат спокойно. По-добре,за да влезеш някакъв въпрос,на който само големите да можем да отговорим.![]()
Със въпроса ще е същото.Пак могат да попитат някого за отговора на въпроса или да го намерят в нета.
Най добре,ще е да се постави някакъв критерии за влизане и писане във този раздел ако евентуално бъде създаден.
Ако толкова искате разделът да има филтър с годините на хората, според мен трябва да се направи така че при регистрация посочените години да нямат право да се променят. Така не са много хората които лъжат за възрастта си и би могло да се ползва за сито към раздела, който все пак е желателно да остане скрит.![]()
Момчета, какво се кахърите за малките ? Всеки ще си проличи кой е за този раздел и кой не е, а на идиота като не му обръщаш внимание, проблема е решен.Това с разрешаването на споровете е хубава идея, стига да спорят интелигентни хора и да водят културен спор. Започне ли се с " да ти ******", вече това става кофа и там няма да има раздел. Плюс това нали има модератори, ще следят форума и няма да се получи раводняване. Вижте политика, не всеки идиот пише там. Идеята ми се струва хубава.![]()
^^То във останалите раздели едвам се спазва добрия тон,кво остава за евентуалния нов.
как ще докажеш, че нямам 18?Първоначално написано от x3eme
Аз съм раздвоена. По принцип съм За, но не виждам как ще стане. От една страна няма смисъл да се прави ако все пак ще могат и да го посещават децата(все ендо всичко тийн накуп). От друга страна всеки може да си измисли, че е над 18..
Може би просто някакъв VIP скрит раздел...но как точно да преценим кой да е там не знам... по брой мнения може би и възраст.... абе не знам![]()
Аз нямам нищо против този раздел, но това не е ли тийн форум?![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не е лоша идея, поне повечето смислени теми ще са на едно място.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Там не би се цензурирал, а 'изисканите' лични словесни излияния и сега на ги махам, ако не си забелязал.Първоначално написано от Canis_Dirus
Искаш от нас да направим още един 'всичко тийн накуп', в който обаче някой по-простак от теб да те напсува, обаче понеже ще е без цензура - ние трябва да го оставим. Няма как да стане, ако ще е ново - трябва да е различно с нещо. Не може втори идентичен раздел, и без това в момента процента на влизащите под 18 във всичко тийн накуп е доста по-малък от пълнолетните.
искам да вземете под внимание гласовете от анкетата.
Искам същия този простак, който ще напсува да бъде тънко подигран и натикан maternus uterus.
Искам раздел, който да отговори на изискванията на една доста голяма група потребители. По-голяма от бъдещите мами (релно погледнато почти всички момичета са бъдещи мами, но и всички потребители ще пораснат).
Раздел, в които ОЩЕ биха влизали потребители като Quench, SINDEL, Death Whore, fake, Fuckin Hostilе и тн.
От подобен раздел форума може да си разшири аудиторията и да се отърси окончателно от славата си. Все пак немалко потребители от по-възрастните са дошли тук, защото са попаднали на подигравателни теми в други форуми с цитати от "секс".
Според мен си е "достатъчно" иновативно и включва една потребителска група, която не е подходяща още за специализираните форуми с професионална насоченост, или не е доволна от академичните такива, които да доста автономни за всеки университет.
Grumpy old madman