Първоначално написано от
babity
Не вярвах, че жена ще се съгласи с едно такова мнение, но ето - и това доживях да видя! Напълно съгласна съм с куро, че в тази статия се говорят главно глупости и с цел да се постигне някаква убедителност е използван език в малко по - висок от стандартния стил на писане. Самите разсъждения са несвързани и в този си вид изглеждат глупаво. Но нека кажа няколко думи към самия текст, като някакъв отговор или... знам ли и аз какво.
Достойство... жените нямали дойстойнство, защото не си признавали, че искат да спят с някой си... Напротив! Имат го точно, защото не си признават, че е така. Ако не признаеш слабостта си няма как да си отхвърлен и съответно няма как да накърнят достойнството ти! Нима не са достойни онези хора, които умеят да контролират нагоните си? Или да сме дойстойни значи да казваме в лицето на всеки срещнат, че изпитваме сексуално влечение към него? Че това е дори невъзпитано, освен всичко друго. Сексът бил магия... Кога сексът е магия? Смело казвам, че за една жена той е магия тогава и само тогава когато е обвързан с чувства и емоции. Докато човекът говори за обикновен секс без обвързване... чисто и просто една гимнастика. Каква магия има в нея? Или може би бещо достойно? И да, след като един мъж на мястото на автора е толкова голям и достоен мъж, че не смее да се установи някъде, а чука наред той де факто не дава на жените, с които е нищо повече от един х*й, ще ме извинявате, докато повечето жени обвързват секса с емоция и чувства. Не ми се обяснява. Пълни глупости са в тази статия...