- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страхотна статия за жените
Отдавна не бях виждал някой мъж, който го е очукал опита с жените, така силно да представя изкривената си представа за тях като истинска.![]()
![]()
Ето: "Вместо това жените са подмолни, прикрити и достойнството не е от силните им черти." Какво се очаква от жените по дяволите, да тръгнат да си признават и да предлагат на момчетата да ходят ли. Изкривена представа. От векове се знае, че женското начало е пасивно и приемащо, а мъжкото, активно и проникващо. Независимо дали става въпрос за секс или за нещо друго. Той ми пише, че те стоели на едно място по време на секс, той какво иска, тя ли да го чука. Егати работата. Трудно ми е тук да обясня този принцип, защото сега всички ще ми скочат, е какво жената да стои като дърво ли, не става въпрос за това, жената има друг начин за изразяване на нещата в секса, а не да бъде активна като мъжа, тя е вътрешно активна, а мъжа външно, просто принципите се допълват. Абе момчето има верни попадения, но не във всичко, забравих и да спомена фактологичната некоректност за женската свобода, не е от 100 години. Сексуалната революция започва през 60-те години, макар основите и да са поставени малко по-рано. Ама както и да е
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!