- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как прекарвате времето си?
Как прекарвате времето си през лятото и какво правите през свободните часове?
Не ме препращайте на други теми, защото трябва да пиша статия и ми трябва статистика.
"да се мотаеш из центъра" винаги ми е изглеждало адски особено... сутринта се нагласяте с приятелки, за да слезете НА центъра.
все пак най-често прекарвам вчерите си на пейка в парка. (: през деня обичам да спя.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
По цял ден моловете и центъра и магазините![]()
Яко културни мероприятия!
Grumpy old madman
По центъра с приятел(к)и, по простата причина че в града друго, освен център няма.![]()
В нас, уча.
Да бе, еднодневни удоволствия. Идеш един път, накефиш се, и това е.Първоначално написано от KiSsMyAsS
Първоначално написано от babity
е по цял ден /и то през ваканцията, само това ли правиш?!
по темата-мотая се наляво, надясно
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами лятото тъпея.![]()
Скучно ми е,да.
Всяко лято е едно и също - седиш си вкъщи/пред телевизора или най-често пред компютъра/,чатиш с другите балъци,които са си по домовете и т'ва е.В тая жега на мен много,много не ми се излиза,но ако това се случи или ще е за малко до някой магазин,или за лека разходка привечер,или У някой..
Единственото развлечение е да отидеш на басейн,обаче аз не ходя често../ако бъда честна изобщо не ходя,де ;д/.
На море ако отидеш е макс 10 дена и после пак си се връщаш вкъщи.
Ааа.. за работа съм още малка.
Като му дойде времето ще работя..много ми се иска,но никой няма да ме взема още.
Ами аз съм според зависи.
Понякога излизам с приятели-ходим на кино или просто на кафенце.
Друг път си стоя вкъщи по цял ден и релаксирам пред ТВ-то или компютъра - гледам филмчета, слушам музика.
Имало е и случаи, в които просто се разхождам из парка
Попринцип лятото ходя на моренце за 1-2 седмици![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Зависи от настроението ми.
Понякога си стоя цял ден у дома на компютъра,слушам музика,чета книги или спя.
Друг път с приятелки по центъра,разкарваме се,ходим на кафе,по магазините...
Понякога когато ни писне ,ходим в някой парк да се разхождаме.
Плюс това, че помагам в домакинството. Излизанията ми са главно вечер, ама не всяка... Скука голЕма.Първоначално написано от Seducti0n
Като един социално - програмиран човек, имам схема за лятото:
Понеделник - Петък до 17 и 30 на работа, няколко часа пиене по циричка или разходка по центъра,виждане с приятели (понеже ми е на път за вкъщи),малко интернет.
12:00 - лягане.Ставане в 6:30.
Събота и Неделя - редуват се уикенд в Пловдив и уикенд в София - отивам да виждам приятеля си в София или той идва в Пловдив,защото се оказахме разделени за лятото.
На море :
7 - 9 август - East Noise Attack,Варна
14 - 16 август - съм обещала да съм на Spirit of Bourgas
21 - 23 август - при роднини в Св.Влас.
След 15 сеп. се местя за София и почва новата учебна година ..
Аз съм асоциален и си седя в нас, ся как да гласувам??![]()
ставам към 12, кибича на компа до 3, излизам да карам, прибирам се 12, лягам... и така :>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мотая се из центъра с приятели / Из парка по пейките
И аз ще ходя на спирит оф БургасПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Иначе и моята като RAWRRR е програмирана. От пон-петък на работа докато имам (18-19-20ч.). После се виждам с приятели или се мотам с гаджето вкъщи(може и навън).
Събота и неделя - разходки, тенис, някви спортове(всеки път различно). И после целият август на моренцеА септември в Туриця
работя, и ако успея излизам с едно момиче или мойте долни авери![]()
![]()
Ставам към 11- 12 и до към 5-6 съм у нас да чистя, чета, уча; стоя на компютъра .... а после като излезна- по парковете главно.![]()
ставам към 9-10 и почвам да чета висва математика и така
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ставам най-рано в 11, по принцип 12, 1. Оправям се, помотавам се из нас - я се заприказваме с братовчедката, я се заиграем на някоя игричка. После излизаме - текили/бири, разходки, пейки, баскет, момчета, басейн. Прибираме се към 23-4ч. Приказваме си, правим равносметка на деня, към 2-3 лягам.
Това е един нормален ден.
Иначе си има и по-различни и разнообразни :Р
Евала. Баскет, басейн, разходки, момчета... И аз да имах енергия за толкова много нещаПървоначално написано от Pedigree
![]()