- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-Милото , Нежното нещо което любимия човек ви е казвал
Интересно ми е, кое е най-милото , нежно , чувствено , нещо което любият човек някога ви е казвал ?:P :P :P
На мен ми стана много яко когато една вечер приятелката ми ме събуди в 4:20 просто за да ми каже, че ме обича![]()
![]()
![]()
мойто момче ... ходи в кофата да си спамиш детинщините ... тук не ти е мястото ... нито си забавен нито оригиналенПървоначално написано от NoobasaurusRex
Чи съм необосновано ревнуваща курва.
"не те обичам вече както преди" - от тогава съм много много щастлив и свободен!
Че съм неговата принцеса, и имам най-прекрасните очи на света.
Че за него никога няма да има друга толкова по-силна любов като нашата и не е имал.![]()
Има такава тема.
Лично аз я направих..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Честно казано това мнение специално ми се стори забавно...Първоначално написано от Ravage
![]()
Така е .. ае спрете се с тия повтарящи се темиПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
'мисля,че ти си най-прекрасното нещо,което някога може да ми се случи'![]()
![]()
ама..стара история.
''толкова си мъничка и невинна...не искам да те пускам..''хареса ми, защото прозвуча адски сладко, понеже той не говори такива неща попринцип..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
"Знаеш ли.. снощи си мислех..ако ми дадат да избера от всички момичета,които познавам.. пак теб щях да избера![]()
![]()
I miss you .. <3
Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
Става вьпрос за всички,които познава,а не за бившите му.. които наистина са такива![]()
![]()
I miss you .. <3
хахахаха ''шрекове' ...Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
братле тоя NoobasaurusRex го обичам обичам го !![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
SMS: Добре, бебчо, и аз те обичам :* Възбуждаш мее![]()
![]()
![]()
иначе, достатъчно ми е да ми каже, че ме обича и да ме погледне в очите, направо се разтапям![]()
..най-милото беше от едно бивше гадже, когато се беше напил :
"ИСКАМ ДА ТЕ ДРУСАМ КАТО ХАДЖИДРАГАНСКА КУРВА" ..
![]()
![]()
![]()
Ш'те клатя кат' гладен циганин - джанка..![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
Е,добреНе исках да сьм злобната приятелка,която се мисли за най,но щом ти го казваш.. Шрекове са !!!
![]()
![]()
I miss you .. <3
;D tiho , ne predizvikvai sutbataПървоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
P.S. pardon za latinicata : )
Ми с моето гадже ходим вече почти месец.....и не е като всеки ден да се скъсва от комплименти и да ми акзва колко ме обича....даже е доста мълчалив.....Естествено супер мн бих се изкефила да ми казва нещо от сорта : колко съм хубава....как се радва да ме види и т.н... Понякога се съмнявам като не ми казва нищо мило...амаа кво да се прави...може просто да не го чувства....!..
Мисълта ми беше ,че бих се израдвала и на най-малкото мило нещо ,което излезе от устата му....Все пак един път ми каза : Перфектна си! И после се радвах 3 дена......нз дали е жалко...ама ... си струва да съм с него...Прави ме щастлива във времето ,в което е с мен
![]()
.....I know better,because you said FOREVER....
[00:19:04] ?•???*•??F•??є•???•???*???•? каза: obi4am si te qkooooooooooooo
[00:19:06] ?•???*•??F•??є•???•???*???•? каза: i ti men
[00:19:15] ?•???*•??F•??є•???•???*???•? каза: i sme zaedno kolkoto i da e trydno
[00:20:03] ?•???*•??F•??є•???•???*???•? каза: kolkoto i da e trydno pone znam 4e do men e momi4eto koeto obi4am i haresfam kolkoto i da e dale4 ot men vinagi 6te mi e do sarceto
записала съм си го в Notepad - a щото той по принцип не ми казва много много мили неща![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Щастливка! Завиждам благородно :P
.....I know better,because you said FOREVER....
Ела да танцуваме сами на пустата улица под луната...и го направихме мамка му беше страхотно само 2-мата аз и тя музичката дънеше от гсм ми една прекрасна балада![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
"да"
![]()
майтап нямам любим човек вече
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar