.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Град
    Париж
    "Всеки път когато ям сладолед се сещам за теб - прекалено сладка и студена"
    Иначе много мили неща са ми казвали ама не ме трогват ..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Еми аз го питах зимал ли си е принцеса и той ми каза, че е взел една принцеса от нас Много готино ми стана :P

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    ''Ти си к***а!''
    no relationship, no emotion, just sex..

NAi miloto ne6to koeto moqt lubim mi e kazval e
    az-kakvo misli6 za men?
    toi:vsi4ko e malko kazano za teb

napravo se raztopih
    Цветослав Радков

Повече от фен
    "Песните на Белинда Карлайл са като теб - странни,но и страхотни".

Може да ви се струва нищо,но е най-милото нещо,което са ми е казвал човекът,който винаги е бил над другите,говорили тривиалните простотии.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Веднъж ми каза, че дори да намери някога момиче, което да му пасва повече от мен, никога няма да намери момиче, което да го обича повече и той да я обича.

ОБИЧАМ ТЕ ..

ЯКА ТЕМА

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми в отговор на моето: ,,Нали знаеш, че те обичам ?", той каза: "Знам..но знам също, че ти си единственото хубаво нещо в живота ми и .. не мога да си представя да се събуждам сутрин, ако знам, че те няма до мен"

Стара история вече, но все пак ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ами .. Всъщност то е случка Когато се запознахме ,колкото и да е странно беше у нас (дълга история) и той си тръгваше,но си забрави телефона и се върна да си го вземе .. след няколко седмици ,когато ми призна за чувствата си ми каза ,че тогава се е върнал само и само ,за да ми види още веднъж .. Е много мило ми стана .. Защото аз не съм от онези момичета ,които се впечатляват от празни приказки ,а той не е от онези,които си ги съчиняват .. И една такава мила и леко глуповата постъпка може много да ме трогне ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    "Ти ме накара да почувствам любовта отново!"

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ми както бях седнала в него, един ден.. той ми каза "Слънчице съжалявам, но не те обичам вече!" .. след тези думи гледах като гръмната, не след дълго ми каза "Направо те обожавам!"
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    И третата световна да дойде .. пак ще сме си само ние двамата ,обичащи и обичани

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Едно момче,с което се запознах скоро ми каза,че косата ми мирише на някакъв адски турски парфюм.Стана ми приятно,разбира се.

Често ми прави всякакви комплименти...и виждам ,че не ги казва напразно . Това много ме радва... А за такива специални... те са били много ... Не спира да повтаря навсякуде ,че аз съм неговата принеска и никой да не ме зкача не спира да прави всичко за мен даже без да съм го помолила а и днесак нещо му викам че може да спечели шестица от тотото и той ме гушна нежно и ми аза че вече я е получил шестицата и това съм аз ... стана ми супер приятно

Град
    `In Hell`
    Мога да кажа за бившия любим Каза ми - "Ти ме промени" и това много ме зарадва само дето не беше вярно

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Едно момче,с което се запознах скоро ми каза,че косата ми мирише на някакъв адски турски парфюм.Стана ми приятно,разбира се.
    Toя приятел да не е рязан..

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Каквото и да ми кажат е без значение... за мен имат значение само делата!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    "Коте вече не издържам :* Това растояние ме убива просто Много ми липсваш!!! ... Не знам ... До сега НИКОГА не съм се чувствал така!За първи път момиче успява да ми влезе така под кожата и да ме накара да чувствам подобни неща!Обичам те,коте!Знам,че няма да ми повярваш,защото сме заедно от скоро,но наистина те обичам!За първи път казвам тези две думички на някое момиче,за първи път изпитвам нужда да обичам,за първи път съм готов да зарежа всичко заради момиче и това момиче си ТИ бебе!Не знам как ще издържа още седмица далеч от теб,но се успокоявам с факта,че след като се прибера ще имаме доста време за да си наваксаме!Обичам те,коте!Лека нощ и се надявам да не съм те събудил (мечки)"

^ Този СМС го получих преди 2 дена,след като с приятеля ми бяхме говорили повече от 30 мин. по телефона ... Като го прочетох бях готова да се разплача,защото знам,че всичко написано е вярно Аз съм първото момиче,на което казва "Обичам те"!!!Аз съм първото момиче,с което иска да има сериозна връзка,а не цели просто да я вкара в леглото ...
    Аххх чудно ми е дали някога ще ми напише нещо още по-мило от това
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Всичко, което ми каза снощи... изобщо не бях очаквала да ми каже толкова искрени и истински неща. По принцип не обича някви романтики и... като ми се обади просто, за да ми каже "обичам те", "ти си човека, на когото много държа..", ".. и дори да не ти казвам често, че те обичам винаги си го мисля.."
    ... Просто останах безмълвна.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Никога не е бил от хората,които се обясняват в любов,никога връзката ни не е била адски романтична или .. ддз.И аз мразя лигавщините както и котетата,бебетата,златата и т.н Казвал ми е хубави неща,от които съм плакала от щастие .. може би рядко,но през повечето време е показвал,че ме обича наистина . За това не смятам за нужно да изброявам някакви думи .. за мен делата говорят много повече.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами не е кой знае какво, но ме нарича "принцесо"... и не знам защо, но като го чуя от него и направо се разтапям Много яко ми става

Иначе бившия... ми беше казал един път "Обичам те много и съжалявам само за едно - че не мога да съм до теб всеки де, за да те направя най-щастливото и най-обичаното момиче на тоя свят"... Също не е нещо особено, но се е запечатало в съзнанието ми и... когато ми го каза се почувствах много щастлива
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    [21:52:57] Danny (:: ne
    [21:53:02] Danny (:: obiCHam te
    [21:53:03] Danny (:: ;d
    [21:53:03 | Danny (::
    [21:53:14] My perfect fantasy !: sigurna sym
    [21:53:15] My perfect fantasy !:
    [21:54:05 | Edited 21:54:06] Danny (:: ;D
    [21:54:06] Danny (:: mn qsno
    [21:54:08] Danny (:: :P
    [21:54:11] My perfect fantasy !: kolko
    [21:54:13] My perfect fantasy !: mnogo li?
    [21:54:14] My perfect fantasy !:
    [21:54:22] Danny (:: da
    [21:54:22] Danny (:: ;d
    [21:54:27] My perfect fantasy !: kolko mnogo
    [21:54:28] My perfect fantasy !:
    [21:57:02] Danny (:: mnogoooooooooooo
    [21:57:02] Danny (:: ;d
    [21:57:16] My perfect fantasy !: ot tuka do lunata i obratno
    [21:57:17] My perfect fantasy !: ?
    [21:57:17] My perfect fantasy !:
    [21:57:42] Danny (:: da
    [21:57:43] Danny (:: daje
    [21:57:47] Danny (:: troino na twa

Тоооолкова е мил ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ето няколко смс-а
    " Ден и нощ аз мисля само за теб..."
    " И ти ми липсваш принцеске моя "
    " Няма ли да ми кажеш, че ме обичаш :S Защото аз те обичам! "

И един от бившия
    " Точно тези думи чаках От няколко дни нямам интернет и тези никви ги няма и откачам без теб. Утре ще ги зоря. Ти как си? Честит празник! Обичам те! "
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Днес, той трябваше да отиде на рожден ден и се опитвах да го убедя да си отиде в 8, не в 10, защото от толкова ще отидат всички, а той искаше да остане с мен до 10..

аз: ама слънце...
    той: слънце... слънце.. слънце.. няма "ама", не искам да пропиляваме нито миг с теб, не ми пука, че съм на рожден ден, предпочитам те пред всичко друго поднесено ми на куп.. искам да бъда с теб и не ми спори, защото ще си те открадна накрая и няма да ми се съпротивляваш!!!

сладурскоо!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си