- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-Милото , Нежното нещо което любимия човек ви е казвал
ааа колко познатоПървоначално написано от selens
![]()
Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
"Обичам те повече от себе си..."
"Знам всичко за теб. Познавам те толкова добре, познавам всяка частица от теб и я обожавам."
The only truth they can accept is their own.
Никой,нищо не ми е казвал.![]()
Така е.
Животът е тежък.![]()
Ех, тази тема ме накара да прочета цялата хронология в скайп с един човек... оправи ми настроението.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Хихихихих ... ади ся кой туй нещуЕстествено че когато човекът който обичаш ти каже че те обича това е достатъчно за да си на 7мото небе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обичам те![]()
и ооооще мноооого куп неща ама нз от къде да започна ...![]()
![]()
баце
кви са тея сапунки бе
"Утре ще седна на скайпа,за да те успокоя. Дръж се..малко остана"
Понеже е далеч от мен,а нямаме възможност да се чуваме често и от време на време изпадам в едни състояние...и като ми писа този смс![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
От бифшата :
Да, курва съм какъв е проблема
One 4 the money , two 4 the show
Не беше в настроение и се бяхме скарали,доколкото си спомням,и когато се поуспокои и го питах каква е причината да е ядосан,той ми каза : " Аз си те обичам мн и съм си свикнал мн с теб,и просто ме е страх да не те изгубя ! "Ама не си спомням смс или си ми го каза ..
![]()
А в началото на връзката ни ми нямаше толкова доверие и имам доста смс-и,свързани с това..Ще напиша само няколко,че ако тръгна всички специални за мен..те са 220..![]()
СМС-и :
1. : neiskam da te izguba,iskam da si samo moq,iskam wsichko samo s teb da prawq,iskam da sme zaedno,obicham te !
Част от смс :OBICHAM TE,RAZBERI GO !
2. : Kakvo prawish mi6le malko sladkoo ?
3. : Iskam te samo za men..tolkova mi lipsvash..mn iskam da te vidq..obicham si te,pate..
Ооо,има още достаа..не ми се пише вече..за мен всичко е специално .. :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
уф, защо всички получават смс, когато другия няма нет![]()
много кофти за хора с връзки от нета...
на мен един приятел преди ми беше казал ''когато се хванеш на хорото, изиграй го докрай''... когато имам трудности се сещам за него и тези думи ми помагат доста... не сме били заедно, но сякаш има душа като моята...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Че ме предпочита пред цигара хДА от него това звучи направо безумно влюбено
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.