- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- егати .. :(
Значи , с приятеля ми скъсахме от бая време и след като мина малко време се запознах с едно момче .. Той е страшен забавен,готин,има си парички не е някой безпаричник ,очи коса .. а бе страшен .. Ся идва кулминацията ,начи момичето дето живее над него е влюбена в него,в задния блок има други две момичета- сестри,който и те го харесват .. Днеска го видях с една моя стара приятелка на центъра ,и тя го хареса само за него ми говореше и ся разбрах че са се видяли на кафе .. Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... пфффф .... искам да е само мой ..![]()
отговорът се съдържа в поста тиПървоначално написано от AnincetoSexy
щот са готини , имат това, което повечето момичета търсят в момче
И въпросът ти е?
Мии несе давай толкова лесно .. докажи му, че ти си по-добра от всичките ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Те повечето момичета такива търсятПървоначално написано от AnincetoSexy
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
^^Включително и тя.
Тя и авторката си има вид ,че е само за парите с момчетата....
(нищо лично)
Това адски ме дразни,да си с някой заради парите му.
Безмислено ,глупаво и ти няма да се чувстваш добре.
Ако не си с човека до теб,защото го обичаш то няма да е живот просто....
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА.
Не мога да не кажа,че съм лееееееееееееко възмутена от тва,което чета... но... без коментар.
Ами както ти го искаш,така и те го искат... нали е ''готиния пич с паричките''... а такива като теб има още 10000 ...
...БОЙ,бой,бой..за батковците с парички...
Някой се е изпразнил на тая роза ли?
Защо да не и е хубаво тя, ако е жадна за пари кво и пука дали и е хубаво.ПАРИТЕ НАЙСТИНА РАЗВАЛЯТ ХОРАТА, но за жалост в днешно време без пари си за никадеПървоначално написано от Lysit0
![]()
Първоначално написано от scyLLa
^^ Така е,но не трябва главната цел да е да ни намери богат мъж...
Това е адкси глупаво.
Пък и той и да има пари,незначи,че ще и дава на ден по колкото тя си иска, даже може да не и дава и да я бие..повечето от така наречените 'мутри' са празноглави идиоти,които знаят само как да бият жените.Това НЕ са мъже.
Да я бият бе, да не си е търсила "богати момченца"Първоначално написано от Lysit0
Подкрепям...Първоначално написано от scyLLa
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ако обеднее ти ще го търсиш ли?
^^ Надали ще го потъсри....
да ти кажа ли и аз това се чудехПървоначално написано от Ufff
![]()
Да има си парички,но ако тьрсиш такова момче те са много!Той не е единстевен,но ако толкова даржиш на него му покажи че ти си единствена!![]()
+1 и не да разбере ,че си с него заради самия него,a не заради парите му.това може да го нарани ,ако разбере,че си с него заради парите му.Първоначално написано от djojinka
ехх тия пари бе
отивай и му казвай, че го искаш и толкос... той да си избира
Бих добавила и както каза авторката "не е някой безпаричник"... Може би ще е само твой ако не гледаш само парите в него, а го харесваш такъв какъвто е. Сигурно на момчето му е омръзнало да го харесват заради тъпите пари........Първоначално написано от Ravage
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Момиче точно заради това ще кажа че си абсолютната патица....оди му лапай ше е само твой....и ше си харчиш паричките му....на баща му де....Първоначално написано от AnincetoSexy
Както сама каза тои е много готин а за готините неща винаги трябва да се полагат много повече усилия нормално е около него да има един куп момичета които да се опитват да го спечелят но за да е само твой ще трябва много да се постараеш и да се отличиш от конкуренциятаПървоначално написано от AnincetoSexy
успех
![]()
Така е - много станахте курветата напоследък .... чак си пречите :PПървоначално написано от AnincetoSexy