.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: егати .. :(

Голям фен Аватара на Aicken
    колко си руса толко си и тъпа , ебu си майката пача
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

ти май го харесваш само заради косата, очите, парите.....а нещо, което другите не виждат в него ??! или слез на земята и виж реално ситуацията и твоето място в нея, или се откажи
    'Аз не живея - аз горя...'

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от gorgeous
    ти май го харесваш само заради косата, очите, парите.....а нещо, което другите не виждат в него ??!
    Разбира се - заради душата му За съжаление пазара за сливи напоследък е в криза цените падат

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...272024#5272024

Еее хора, не бъдете толкова агресивни де Момичето може да не е такова, каквото го изкарахте. Иначе, миличка, какво да ти кажа...Ти сама си си виновна, че си харесала такова момче Опитай се да намериш някого, който няма да го преследват толкова момичета , пък и ти трябва да изпъкнеш някак си

Град
    Бикини-Ботъм
    Или избери да се бориш за него,или продължавай напред.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Plovdiv`Sity
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    То е казано- Остани без пари, за да разбереш кой те харесва и кой ти е приятел. И не мисля, че ще го искаш само за теб, ако остане без пари, мм?
    Пак казвам че го харесвам чисто и просто като човек ,и да няма пари пак ще го търся .. : О
    колко си руса толко си и тъпа , ебu си майката пача
    По-голям простак от това неможе да бъдеш ,бас ловя .. Ама във форума ,щото наживо ще ти вкарам комплекси за цял живот ..
    Така е - много станахте курветата напоследък .... чак си пречите Razz
    Как така бързо ме определи като "курве" .. Приятелката ти не се ли изрусява? Или ти ходиш с някакви неподържани 14 годишни лапетии ..
    Мерси за адекватните отговори които бяха 4 .. Бати и простаците дето ги има майна .. : І

Град
    Plovdiv`Sity
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Абе, авторката, не знам... Не мога да ти помогна по въпроса, но искам да знам тва на картинката (розата), сперма ли е или???
    хахахахахахахахахахаха а бе съмнява ме да е сперма ,колко човека трябва да са се таковали за да стане това количество бати .. .. Нещо друго е ,ама нз какво ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    вече и риторични въпросни ли задавате? Готин е ,хубав е ,забавен,че и пари има и питаш защо около него има много готини момичета....хмм,трудно ми е да се сетя Като изкарам 4то висше обещавам да напиша научен труд на тая тема и да ти го представя

Re: егати .. :(

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    има си парички не е някой безпаричник
    Те повечето момичета такива търсят

кифлички... ко да са прай... най - лошото е че стават все повече и повече

Мега фен
    ааахахаха, момичето само спомена, като подробност, че момчето има пари, и вие веднага й скочихте. ужас, АДСКИ сте зле! не заслужавате даже да ви коментирам. ;p
    авторке, мисля, че и сама знаеш защо около него има толкова момичета трябва да му влезеш под кожата, тва е ясно. само гледай да не става така, че ти да тичаш след него повече, отколкото той след теб, защото тогава ще си просто една от многото, които го преследваат. успех
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Plovdiv`Sity
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ааахахаха, момичето само спомена, като подробност, че момчето има пари, и вие веднага й скочихте. ужас, АДСКИ сте зле! не заслужавате даже да ви коментирам. ;p
    авторке, мисля, че и сама знаеш защо около него има толкова момичета трябва да му влезеш под кожата, тва е ясно. само гледай да не става така, че ти да тичаш след него повече, отколкото той след теб, защото тогава ще си просто една от многото, които го преследваат. успех
    мс за добрия отговор ,точно и аз това обмислям и вече съм категорична в това дето ще направя .. .. От едно изречение се хванаха всички,щото това им е болната тема .. Много се страхуват от това и има защо .. :P

Значи авторката...

Ти хубаво се правиш на света вода ненапита, но защо 14 годишните да са неподдържани, както ти ги наричаш?

Я си виж косата... на метла прилича

И явно си такава материалистка, че гледаш само парите и външния си вид

По-зле за теб...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

П.с. Няма да е зле да си обогатиш сексуалната култура...

еу и какво като има пари? голяма работа... тя просто уточнява!!! пфФ айде изяще я сега с дрехите! на това ли трябваше да обърнете внимание?
    така по темата.... ами няма да е лесно, като има толкова мн момичета около него... просто му бъди все пред очите.. не се натрапвай много, и ако не стане не се притеснявай... той губи нали айде успех и внимавай не всичко е такова каквото изглежда
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    еу и какво като има пари? голяма работа... тя просто уточнява!!! пфФ айде изяще я сега с дрехите! на това ли трябваше да обърнете внимание?
    така по темата.... ами няма да е лесно, като има толкова мн момичета около него... просто му бъди все пред очите.. не се натрапвай много, и ако не стане не се притеснявай... той губи нали айде успех и внимавай не всичко е такова каквото изглежда

Хах ... Ако парите не и правеха впечатление нямаше да ги спомене, нали? :P Пък и навсякъде е пълно с изрусени кифли... момчето определено има избор.. авторката си остава една от тези с мечтите...
    Според мен ако е бил заинтересован от нея е щял да и обърне внимание.

да де трябваше да се спомене, че има парички без тях да го духа
    не мисля че парите трябва да се изреждат редом с качествата на един човек ама айде

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Значи авторката...

Ти хубаво се правиш на света вода ненапита, но защо 14 годишните да са неподдържани, както ти ги наричаш?

По-зле за теб...
    +1 прилича на....ай да не казвам, че ще обидя нейно величество

Цитирай Първоначално написано от shandio
    Значи авторката...

По-зле за теб...
    +1 прилича на....ай да не казвам, че ще обидя нейно величество

Е па мен не ме е страх да си кажа мнението Какво, ще дойде и ще ме набие ли?

Ти го искаш, защото е готин. Ами съвсем нормално е щом е готин и други момичета да си падат по него. Освен това защо парите са толкова важни за теб? Знаеш ли, че познавам егати свестните момчета без пари и обратно пълните задръстеняци с мнооооооого пари... Ама и те си привличат от същия гьол жени - руси, с чувал картофи вместо гърди, очила скриващи половината лице (и за кво тогава се гримира), звезда е в разните му там флиртче, аха, импулс и т.н., поличка (не е задължително), която едвам скрива цепката на дупето, чалгата, която се дъни около нея винаги, 16 тона парфюм.... Да не навлизам в подробности викам аз.

Punisherrr каза: ''Не мога да не кажа,че съм лееееееееееееко възмутена от тва,което чета... но ... без коментар.

Ами както ти го искаш,така и те го искат... нали е ''готиния пич с паричките'' ... а такива като теб има още 10000 ...
    ...БОЙ,бой,бой..за батковците с парички '' +1
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    За квото и да е с него си е само нейна работа

Казаха ти го вече,мацка-не му тичай след гъза,влезни му под кожата,докажи,че си различна иии така ..

Цитирай Първоначално написано от bog4eto

Казаха ти го вече,мацка-не му тичай след гъза,влезни му под кожата,докажи,че си различна иии така ..
    Как ще докаже, че е различна... това си е типичната кифла

Не е типична кифла. Тя е кифла от долния клас. Щото има и висококачествени кифли.

ам да та светна, че всеки е различен, специален и уникален със своите черти и характер... има си начини да го докажеш...
    а не мога да разбера какъв е проблема, че се заяждаш със всеки така....
    супер си е момичето... ма ти май нещо комплекси ли усещам?
    РС: всеки са гръмни най-накрая
    успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на brokeninside13

Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    има си парички не е някой безпаричник
    Тва е едно от най-важните неща, нали? Да не кажа най-важното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си