- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- егати .. :(
колко си руса толко си и тъпа , ебu си майката пача
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
ти май го харесваш само заради косата, очите, парите.....а нещо, което другите не виждат в него ??! или слез на земята и виж реално ситуацията и твоето място в нея, или се откажи
'Аз не живея - аз горя...'
Разбира се - заради душата муПървоначално написано от gorgeous
![]()
За съжаление пазара за сливи напоследък е в криза
цените падат
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...272024#5272024
Еее хора, не бъдете толкова агресивни деМомичето може да не е такова, каквото го изкарахте. Иначе, миличка, какво да ти кажа...Ти сама си си виновна, че си харесала такова момче
Опитай се да намериш някого, който няма да го преследват толкова момичета , пък и ти трябва да изпъкнеш някак си
![]()
Или избери да се бориш за него,или продължавай напред.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Пак казвам че го харесвам чисто и просто като човек ,и да няма пари пак ще го търся .. : ОПървоначално написано от NoobasaurusRex
По-голям простак от това неможе да бъдеш ,бас ловя .. Ама във форума ,щото наживо ще ти вкарам комплекси за цял живот ..колко си руса толко си и тъпа , ебu си майката пача
Как така бързо ме определи като "курве"Така е - много станахте курветата напоследък .... чак си пречите Razz.. Приятелката ти не се ли изрусява? Или ти ходиш с някакви неподържани 14 годишни лапетии ..
Мерси за адекватните отговори които бяха 4 .. Бати и простаците дето ги има майна .. : І
хахахахахахахахахахаха а бе съмнява ме да е сперма ,колко човека трябва да са се таковали за да стане това количество бати ..Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
.. Нещо друго е ,ама нз какво ..
![]()
вече и риторични въпросни ли задавате? Готин е ,хубав е ,забавен,че и пари има и питаш защо около него има много готини момичета....хмм,трудно ми е да се сетяКато изкарам 4то висше обещавам да напиша научен труд на тая тема и да ти го представя
![]()
ааахахаха, момичето само спомена, като подробност, че момчето има пари, и вие веднага й скочихте. ужас, АДСКИ сте зле! не заслужавате даже да ви коментирам. ;p
авторке, мисля, че и сама знаеш защо около него има толкова момичетатрябва да му влезеш под кожата, тва е ясно. само гледай да не става така, че ти да тичаш след него повече, отколкото той след теб, защото тогава ще си просто една от многото, които го преследваат. успех
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мс за добрия отговор ,точно и аз това обмислям и вече съм категорична в това дето ще направя ..Първоначално написано от sladur4etyYy
.. От едно изречение се хванаха всички,щото това им е болната тема .. Много се страхуват от това и има защо .. :P
Значи авторката...
Ти хубаво се правиш на света вода ненапита, но защо 14 годишните да са неподдържани, както ти ги наричаш?![]()
Я си виж косата... на метла прилича![]()
![]()
![]()
И явно си такава материалистка, че гледаш само парите и външния си вид![]()
По-зле за теб...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
П.с. Няма да е зле да си обогатиш сексуалната култура...![]()
еу и какво като има пари? голяма работа... тя просто уточнява!!! пфФ айде изяще я сега с дрехите! на това ли трябваше да обърнете внимание?
така по темата....ами няма да е лесно, като има толкова мн момичета около него... просто му бъди все пред очите..
не се натрапвай много, и ако не стане не се притеснявай... той губи нали
айде успех и внимавай не всичко е такова каквото изглежда
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от evelinka1122
Хах ...![]()
![]()
Ако парите не и правеха впечатление нямаше да ги спомене, нали? :P Пък и навсякъде е пълно с изрусени кифли... момчето определено има избор.. авторката си остава една от тези с мечтите...
![]()
Според мен ако е бил заинтересован от нея е щял да и обърне внимание.
да де трябваше да се спомене, че има парички без тях да го духа![]()
![]()
![]()
не мисля че парите трябва да се изреждат редом с качествата на един човек ама айде![]()
Първоначално написано от shandio
Е па мен не ме е страх да си кажа мнениетоКакво, ще дойде и ще ме набие ли?
![]()
![]()
Ти го искаш, защото е готин. Ами съвсем нормално е щом е готин и други момичета да си падат по него. Освен това защо парите са толкова важни за теб? Знаеш ли, че познавам егати свестните момчета без пари и обратно пълните задръстеняци с мнооооооого пари... Ама и те си привличат от същия гьол жени - руси, с чувал картофи вместо гърди, очила скриващи половината лице (и за кво тогава се гримира), звезда е в разните му там флиртче, аха, импулс и т.н., поличка (не е задължително), която едвам скрива цепката на дупето, чалгата, която се дъни около нея винаги, 16 тона парфюм.... Да не навлизам в подробности викам аз.
Punisherrr каза: ''Не мога да не кажа,че съм лееееееееееееко възмутена от тва,което чета... но... без коментар.
Ами както ти го искаш,така и те го искат... нали е ''готиния пич с паричките''... а такива като теб има още 10000 ...
...БОЙ,бой,бой..за батковците с парички'' +1
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
За квото и да е с него си е само нейна работа
Казаха ти го вече,мацка-не му тичай след гъза,влезни му под кожата,докажи,че си различна иии така ..![]()
Как ще докаже, че е различна... това си е типичната кифлаПървоначално написано от bog4eto
![]()
Не е типична кифла. Тя е кифла от долния клас.Първоначално написано от xplay
Щото има и висококачествени кифли.
ам да та светна, че всеки е различен, специален и уникален със своите черти и характер... има си начини да го докажеш...Първоначално написано от xplay
а не мога да разбера какъв е проблема, че се заяждаш със всеки така....
супер си е момичето... ма ти май нещо комплекси ли усещам?
РС: всеки са гръмни най-накрая![]()
успех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Тва е едно от най-важните неща, нали? Да не кажа най-важното.Първоначално написано от AnincetoSexy
![]()