- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лъжовна любов . . .
Здравейте! Преди месеци бях писала тема тук, относно взаимоотношенията ми с най-добрия ми приятел... Но нещо се промени - той се влюби в мен .. поне така твърдеше. Аз в първия момент не исках да съм с него, защото така рискувах да изгубя едно приятелство ... Но все пак се събрахме... Започнаха и проблемите ... Той и семейството му трябваше да заминат да живеят в друг град и не можехме да сме заедно ... Той продължаваше да твърди, че ме обича, че му липсвам и че скоро ще се видим. И ето, че наистина се видяхме, макар и за малко... Говорихме си много и аз адски много се радвах, че съм отново с него. Но времето си мина и той трябваше да си тръгне .. ОТНОВО .... Пак ми повтори, че ме обича ... Прегърна ме ... отиде си .... На другия ден ми писа в скайп и ми каза, че предишния ден не изпитал нищо, след като ме е видял ... Че може би се е лъгал, че ме обича ... Че щял да се опита отново да ме заобича ... Аз му повярвах ... Но на следващия ден ми си обади и каза, че нямало смисъл и да се опитва ... Аз, разбира се, побеснях! Как можах да се влюбя точно в него, а сега да ме боли! Попитах го дали има друга, но той ми отвърна, че ако имало щял да ми каже .. не искал да крие от мен. Пак започна с това, че щял да се опита да ме заобича, че ще се видим отново и ще се опитаме да се "сближим".... Аз се съгласих, но му отвърнах, че ако не е сигурен да не го прави, защото не искам отново да ме боли и пак да ми прави гадни номерца ... И му затворих. След това той звъня, но аз не му вдигнах ... Замислих се дали изобщо има някакъв смисъл. Все пак не искам никой да си играе с чувствата ми! И започнах да махам всичко, което ми напомняше за него ... Но все пак ще ида на срещата ... От къде да знам ... Може това да е начало на една любов, поддържана от двама човека, а не само от мен!
Все пак надеждата умира последна, но ако нищо не се получи - аз продължавам напред ... Той не е единственото момче, но е единствения, когото обичам! ... Благодаря на тези, които прочетоха това...
![]()
и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe