- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде мога да си купя тривитаминол?
Ми въпросът мисля е ясен, но нямам предвид по принцип- знам, че има във ветеринарните аптеки, ами питам който си е купувал, да ми каже точно в коя аптека и да е някъде около центъра по възможност.
П.П. Става дума за Сф
Колко струва? И има ли странични ефекти?![]()
What you give is what you get!
3-4-5лв.струва.Незнам дали има странични ефекти,но мисля,че няма .Който знае да казва. :PПървоначално написано от Decu
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
не знам дали от тривитаминола,но след 1-2 месеца ползване спрях да се мажа защото почна да ми капе адски много коса,чак се бях уплашила да не да сам болна от някаква болест!!!При една моя приятелка беше същото.Първоначално написано от Decu
Хм...е той уж е за подсилване на косата..
А една приятелка го пие (?!), или не знам и аз какво го прави, за нокти...и няма да ви казвам колко съвършени са.![]()
What you give is what you get!
Толкова много четох за "вълшебния тривитамонил",че реших и аз да го пробвам! За сега съм си правела маската 2 пъти и косата ми капе адски много докато я измияа уж го взех за да ми се подсили.Първия път ми изглеждаше добре косата,но след втората процедура приличаше на изгоряла слама,ужасна беше
Сега незнам дали да продължа да го ползвам с надеждата да започне да ми действа положително или да го оставя
![]()