- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Брр...пресата ~.~
Амии, вчера си купих преса. Ако има значение - керамична на Браун ииии искам да си взема нещо за предпазване от горене. Рових се на много места, прочетох доста неща, но такаи не разбрах кой продукт е нй-хубав.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
На Dove новата серия. Ползвам я сравнително от скоро ии не мога да ти кажа дали има ефект.. Ама не се сещам в момента други такива продукти. Знам, че имаше ама марката ми се губи.
вземи си кристали .. хубави са на Seri![]()
Аз ползвам кристали на BioPharma, за да я предпазвам![]()
nicolepcd
Ахаа, мерси. Кристали имам, ама какво ще кажете за тези там неща специално за предпазване, някакви на Лореал и т.н...?![]()
Лореал имат едно за предпазване от преса до 10лв. е иии да ти кажа горе долу върши работа![]()
Някакъв крем е, нали? Мисля него да си взема.Първоначално написано от DaRk_AnG3L
![]()
даам и аз ти препоръчвам кристали на Seri супер саа...![]()
Просто аз
Aз имам некви на Био Фарма и ги слагам мн рядко, само по краищата. За предпазване на косата сега колко трябва да сложа?Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
Първоначално написано от Snuffles
аз съм доста доволна от него.
http://www.ivis-bg.com/product_info....oducts_id=1951
Взех си го за около 9 лв.Косата ми изглежда в пъти по добре от преди![]()
Днес си го купих. Дано и на мен да ми подейства така.Първоначално написано от bloodyF
![]()
Значи, изкъпвам се, подсушавам си косата с кърпа, слагам си го и след като ми изсъхне косата, се изправям?
според мен не върши работаПървоначално написано от DaRk_AnG3L