- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До какъв етап е стигнала тя ?
Та значи със моята съпруга (аз на 17 тя на 16) не сме правили секс , тя само свики ми е правила .И та искам да попитам според вас тя иска ли секс или и аз незнам как да се изразяДали е навита вече ..... Помъчих се да говоря с нея за това но тя овърта и го избива на шега и не ми отговаря .....
Стиа де сериозно питамКо ви пречи как и казвам
![]()
Мисля, че брачният ви живот пропада. Бъди доволен и на малкото, което ти дава.![]()
Ходихме у тях , 4е беше свободно и какво само със френската си останахме и двамата ...... до там я докарахме работата![]()
човек ми опитаи да масайира6 влагалите6то ако знаеш как де ми на мен едно момиче разговаряхме първо и нежно действах и сварши работа![]()
![]()
И аз мисля ,че тя не е готова и за това вас питах преди да нахалствам към нея![]()
Стига с тва влагалище бе като сме у тях толкова много се е навлажнявала , че и мене почва да мокризнам какво да правя ....... не ми достига нейното желание . Ама пък от друга страна като сме само двамата на саме, ако не и обръщам внимание на путката тя сама си иска да я побарам
![]()
Женска му раота нищо не разбирам![]()
Стига са ебава екато човек си споделям проблемите пък тука за мезе ма земате
![]()
щом не ти отговаря, значи не е готова да говорите за това. няма да й се молиш пък, бахти.Първоначално написано от 300
Хмм да ама пък ми прави свирки без да съм я карал ! По собстено желание .....
Ми то скоро ш са ядосам и тка ще стане![]()
Ахам![]()
епа щом си "женен" свиквай, кво :д така е с женените ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ulqlq![]()
Отидете на брачен консултантинъче развод..
Ти сливи ли имаш в устата си? Като я питаш "искаш ли да правим секс? Да или Не? " как ще ти го обърне на шега? Обърща го,защото я оставяш да се лигави..питай я сериозно иска или не иска и й кажи,че искаш истински отговор да знаеш дали да си дигаш надеждите.. кво е тва нещо
![]()
п.с. ех ,че се скарах![]()
Щом я наричаш съпруга сигурно ходите от доста време, а щом е стигнала до това да ти прай свирки сигурно и доверие си имате.. Казваш и направо: ще прайм ли секс или със свирките ще си остана?
(можеш и по-мило)
Говори повече с нея за секса....
Ебати отношенията имате някои хора... По начина,по който говориш се вижда,че не ти дреме много много за тва момиче. Ако ще правите секс със ''съпругата'' поне говорете и бъдете на ясно кой какво иска.
Не е лошо да се интересува човек от желанията и мнението на гаджето му..![]()
Ми той май само със сливата в устата си оставаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Според мен трябва да направиш следното :
1-во да се увериш че котитУ е добро намокрено
2-ро да си сложиш фес на главата
3-то да застанеш срещу мокрото котье, и да изречеш следните думи:
"Сезам отвори се ! Аз съм Али Баба и дойдох да те е*а !"
Ако и тва не проработи, значи няма надежда за вас![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Може би не иска да прави секс с хора.