.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: ужас :х

Повече от фен
    Град
    plovdiv

ужас :х

преди седмица се запознах с едно момче..тоест мъж на 25 в сайт за разкрепостени..уж само разглеждах но ми хареса по снимките и си писахме няколко пъти след което си разменихме телефоните да излезнем на по кафе.по принцип се виждам с едно момче за секс само,защото не се получава никога между нас и аз си излизам с други..искам да си намеря сериозен приател..както и да е..взе ме този с колата дойде да ме вземе и каде да ходим да пием кафе-в тях.викам си нищо няма да правя само кафе..поговорихме си бая и ме целуна..аз се възбудих..започна да ме пипа аз само не не мога ама не се и дърпах много и се ебахме..както съм писала в някои теми правила съм много пъти така секс просто заради секса и ми е доставяло удоволствие..обаче ето и проблема сега докато той беше в банята се сетих за тва момче с което се виждам само за секс а съм влюбена в него от много време и никога нищо сериозно не става между нас и аз какво да правя примирявам се все за да го имам поне за секса.и познайте разплаках се..избърсах се за да не ме види този и едвам се прибрах.незнам какво ми става преди изпитвах удоволствие от тва нещо да правя секс без чувства и ангажименти а сега немога.и другото този с който спах не ми се е обаждал нито ми пише нормално е,но не ми се е случвало много пъти и сега ме гложди защо не пише..чудя се да му пиша ли първа или да не се унижавам?

Град
    nqkde iz sveta
    ае тая путка заспала(лонкретно ти) тряше си използва мозъка (ко можеше или имаше) но за секса си е секс и ня те потурси повярвай ми пук за стария има шанс и повече секс да не прави с теб ко узнае

еми не пише 'шот е постигнал целта си - наебал те е. (ти първа използва тая дума, не аз ) не се занимавай да му пишеш, няма да ти отговори, освен ако не му пишеш, че искаш пак а тоя дето си го харесвала... кажи му, пък квото стане.

hottie
    Guest
    Не бих й сложила етикет "лесна". Защо да е лесна, след като тя го е пожелала? Момичето си прави кефа - за добро или за зло това си е неен живот. Не виждам защо трябва да в съдим.

Към авторката : За този 25 годишния споре дмен го потърси, стига да имаш желание пак да се видите. Иначе няма смисъл..за какво да го търсиш?
    А към онова момче - разкривала ли си си чувствата вече пред него?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    момиче за мен си една от многото лесни .... пълен провал си сори...
    х1000

И аз мисля, че по-надолу няма накъде. Направо си си готова за професията, щом ти прави и кеф... Поне пари ще си заработваш. Моли се новото правителство да ви легализира.

Иначе 25-годишиния ти е изпял прощалната песничка след като е намазал: http://vbox7.com/play:8e758783

Цитирай Първоначално написано от amk933
    х1000

И аз мисля, че по-надолу няма накъде. Направо си си готова за професията, щом ти прави и кеф... Поне пари ще си заработваш. Моли се новото правителство да ви легализира.

Иначе 25-годишиния ти е изпял прощалната песничка след като е намазал: http://vbox7.com/play:8e758783
    +1
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Не бих й сложила етикет "лесна". Защо да е лесна, след като тя го е пожелала? Момичето си прави кефа - за добро или за зло това си е неен живот. Не виждам защо трябва да в съдим.

Към авторката : За този 25 годишния споре дмен го потърси, стига да имаш желание пак да се видите. Иначе няма смисъл..за какво да го търсиш?
    А към онова момче - разкривала ли си си чувствата вече пред него?
    преди няколко години го преследвах много,но имаме голяма разлика в годините и за него съм била малка за това не ме приема насериозно..а сега му писах на този и ме разпитва дали ми е харесало да се виждаме пак но незнам какво ще направя

hottie
    Guest
    KiSsMyAsS : Казваш "Не може да се даваш на всеки" - но кой го казва това? Защо да не можеш? Не можеш и на червено да пресичаш, но многзина го правят. Не ме разбирай погрешно. В този случай, нито я хваля, нито нищо. Но е факт, че тя по този начин търси някакъв вид удоволствие. Момичето иска секс и си го получава.

До авторката : Значи хем си малка за него, хем той спи с теб... помисли си дали това е добър човек. Според мен яко си те използва. Защо не заререш всичко и всички и не започнеш отначало? Сексът е само временно удоволствие все пак.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Що пък тя да е лесна?Според мен в тоя случай е бил лесния той!Защо не пише ли ми може би щото се почствал използван и му е наранена мъжката чест на ловец!
    Скоро не бях чел така обърнат разказ за действията на половете Хахаха от какво ще му се е наранила честа на ловец след като ловец си е изпълнил желанието Още повече, че дори тя самата в началото си е казала, хубаво едно кафе, аз няма да правя нищо повече, а той от самото начало е имал идея за нещо повече, иначе нямаше да я кани у тях. Сега ще повториш ли пак за наранената чест на ловеца
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ами, аз пък си мисля, че се опитваш да успокоиш и то неправилно едно момиче, което осъзнава, че е сбъркало и трябва да си даде сметка за грешката си и да спре да върши глупости.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

а ти си от трудните, дето трябва да им сваляш звезди, диаманти и черни кончета...
    или от вечно влюбените във футболистчето с готино гадже

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    а ти си от трудните, дето трябва да им сваляш звезди, диаманти и черни кончета...
    или от вечно влюбените във футболистчето с готино гадже
    +1
    Мадамата въобще не е лесна.. Това че вие се придържате към тези общестевни норми и мнение не означава чв тя не може да си прави кефа! Ако на нейно място беше мъж? Всички щяхте да го хвалите как е наебал мадамата? Ай стига с тия повърхностни коментари.. Всеки може да си прави кфото иска за да му е кеф а вие не можете да пропуснете да лепнете някой етикет...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

нз според мен изобщо няма смисъл от тоя секс без чувства .... а и щом харесваш това момче що не му кажеш нищо няма да загубиш а иначе според мен си виновна ти че нямаш сериозна връзка защото никой не иска да има сериозна връзка с леко момиче не мислиш ли ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: ужас :х

Цитирай Първоначално написано от Stela90
    преди седмица се запознах с едно момче..тоест мъж на 25 в сайт за разкрепостени..уж само разглеждах но ми хареса по снимките и си писахме няколко пъти след което си разменихме телефоните да излезнем на по кафе.по принцип се виждам с едно момче за секс само,защото не се получава никога между нас и аз си излизам с други..искам да си намеря сериозен приател..както и да е..взе ме този с колата дойде да ме вземе и каде да ходим да пием кафе-в тях.викам си нищо няма да правя само кафе..поговорихме си бая и ме целуна..аз се възбудих..започна да ме пипа аз само не не мога ама не се и дърпах много и се ебахме..както съм писала в някои теми правила съм много пъти така секс просто заради секса и ми е доставяло удоволствие..обаче ето и проблема сега докато той беше в банята се сетих за тва момче с което се виждам само за секс а съм влюбена в него от много време и никога нищо сериозно не става между нас и аз какво да правя примирявам се все за да го имам поне за секса.и познайте разплаках се..избърсах се за да не ме види този и едвам се прибрах.незнам какво ми става преди изпитвах удоволствие от тва нещо да правя секс без чувства и ангажименти а сега немога.и другото този с който спах не ми се е обаждал нито ми пише нормално е,но не ми се е случвало много пъти и сега ме гложди защо не пише..чудя се да му пиша ли първа или да не се унижавам?
    Жива да те ожали човек

п.п. Ползувай Shift-a - безплатно е

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    KiSsMyAsS : Казваш "Не може да се даваш на всеки" - но кой го казва това? Защо да не можеш? Не можеш и на червено да пресичаш, но многзина го правят. Не ме разбирай погрешно. В този случай, нито я хваля, нито нищо. Но е факт, че тя по този начин търси някакъв вид удоволствие. Момичето иска секс и си го получава.

До авторката : Значи хем си малка за него, хем той спи с теб... помисли си дали това е добър човек. Според мен яко си те използва. Защо не заререш всичко и всички и не започнеш отначало? Сексът е само временно удоволствие все пак.
    Просто знам че той никога няма да ми има доверие,защото когато се влюбих в него той набързо ме заряза като си хвана по голяма приятелка,а аз за да му направя напук спах с негов приятел,който ми беше и първия.за това знам че няма да се получи нищо.ужасно е да го призная но заради един мъж си ебах майката отвсякъде,затова вече никой не ми е интересен и немога да имам нормална връзка.

hottie
    Guest
    Един секс не е по важен от уважението към едно момиче нали? За да искаш да те уважават и да те мислят за свястна, трябва да се докажеш, но не по начина тип "лесна съм, прави ми се секс, който иска да ме изчука" (с извинение). Секс можеш да получиш и от сериозния си приятел. Всяко момиче може да не се задоволява с всеки, стига тя да иска да не го прави , а авторката като й чета историята не ми изглежда да иска да си има сериозен приятел (нищо, че обича едно от момчетата с което се ... и той и отвръща). Значи той щом и отвръща все пак и той има някакви чуства към нея и тя може да седне да поговори с него да си изяснят чуствата да се оточнят... А колкото до светофара, женската плът не е предмет с която можеш да я пробваш и да си заминеш... сфетофара и жената нямат нищо общо, те са две различни неща!
    Съгласна съм с твоите думи., но въпросът е там, че не е правилно да съдим толкова прибързано. Момичето е очевидно объркано. Преди известно време(преди сегашното ми гадже) бях малко като нея. Е не съм спала с непознати, но си имах разни приятели към които не изпитвах особени чувства(просто физическо привличане) и си бяха сексуални връзки. Просто не бях намерила точния човек и не ми се обрързваше. В крайна сметка като намериш Любовта си само с този човек, а не е зле преди това да си поживееш малко...НО разумно. Така мисля аз, поне.

За 1 кафе правиш секс ?

Ти си жена-мечта !!!

Еевала маашала
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Мадамата въобще не е лесна.. Това че вие се придържате към тези общестевни норми и мнение не означава чв тя не може да си прави кефа! Ако на нейно място беше мъж? Всички щяхте да го хвалите как е наебал мадамата? Ай стига с тия повърхностни коментари.. Всеки може да си прави кфото иска за да му е кеф а вие не можете да пропуснете да лепнете някой етикет...
    Напълно съм съгласна...стига с тази изкуствена моралност ! Искала е удоволствие - намерила го е и го е получила...! А относно другото момче - напълно те разбирам, мацка...само че при такива връзки по-добре да си с нагласа 'само за секс' още от самото начало понеже винаги идва един момент като този, в който от едната страна нещата се задълбочават...а когато не е взаимно, е супер кофти така че или се бори за твоето момче, или наистина отвори нова страница от живота си

Успех!
    'Аз не живея - аз горя...'

иди си при стария като искаш ебане ..

Цитирай Първоначално написано от IRule
    За 1 кафе правиш секс ?

Ти си жена-мечта !!!

Еевала маашала
    +100

Мацо кво толкоз ся риташ.Напраили сте си ЧУК и БЕГ и по живо по здраво.Ти доволно той също,ся пък женското те гризе,що не ти звъни.Давай на другата бройка и да не ти дреме!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Може би имаш проблясъци вече.Най-накрая може да си се усетила,че секса без любов не струва.Надявам се да разбереш,че от там,на където си поела няма да излезе края на добро.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си