преди седмица се запознах с едно момче..тоест мъж на 25 в сайт за разкрепостени..уж само разглеждах но ми хареса по снимките и си писахме няколко пъти след което си разменихме телефоните да излезнем на по кафе.по принцип се виждам с едно момче за секс само,защото не се получава никога между нас и аз си излизам с други..искам да си намеря сериозен приател..както и да е..взе ме този с колата дойде да ме вземе и каде да ходим да пием кафе-в тях.викам си нищо няма да правя само кафе..поговорихме си бая и ме целуна..аз се възбудих..започна да ме пипа аз само не не мога ама не се и дърпах много и се ебахме..както съм писала в някои теми правила съм много пъти така секс просто заради секса и ми е доставяло удоволствие..обаче ето и проблема сега докато той беше в банята се сетих за тва момче с което се виждам само за секс а съм влюбена в него от много време и никога нищо сериозно не става между нас и аз какво да правя примирявам се все за да го имам поне за секса.и познайте разплаках се..избърсах се за да не ме види този и едвам се прибрах.незнам какво ми става преди изпитвах удоволствие от тва нещо да правя секс без чувства и ангажименти а сега немога.и другото този с който спах не ми се е обаждал нито ми пише нормално е,но не ми се е случвало много пъти и сега ме гложди защо не пише..чудя се да му пиша ли първа или да не се унижавам?