.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Бирена Мая !

Значи казаха ми да взимам по 3-пъти на ден ! Искам да ми обясните малко за тази Бирена Мая.. там хубаво ли е да я вземма не е ли да ми обясните за нея !

За какво ти е пък тази бирена мая?!? Искаш да дебелееш?
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Цитирай Първоначално написано от InDo
    За какво ти е пък тази бирена мая?!? Искаш да дебелееш?
    Казаха ми че е хубаво да пия защото има витамини ! И исках да ми обясните дали е хуваво наистина.. полезно ли е... !

Мега фен Аватара на ZipFail
    Бирената мая е много евтина и много полезна...премахва мускулна треска, дава енергия, помага за качването на маса..пил съм половин година 3 пъти на ден по 2-3 хапчета и за 5 лева опаковката е супер далавера

Мерси за инфото.. щом е полезно ще продължавам да пияя ! Ако имате някакво друго инфо отностно бирената мая.. може да пишете по темата !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Също така помага на косата, ноктите и кожата. А колко се качва от нея е относително.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

преди я пиех за отваряне на апетита, и се сещам, че имаше този ефект.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    бирената мая има витамини от Б-групата. Това, че от нея се "дебелее" е мит.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на machoka
    Сръбвам си профилактично, няма проблем с нея.

Мега фен Аватара на ZipFail
    От бирената мая не се дигат килограми, а помага за дигането...отваря апетита много

Супер фен Аватара на storex
    Абе това с апетита е много относително, аз веднага ви казвам, че съм пил на времето и не ми се е повдигал апетита, така че тук го има и елемента на плацебо ефекта, според мен :0

Град
    Sofiq
    ако от бирената мая се качваха килграми , мускула възстановява, и имаш енергия...нямаше да се трошат толко пари за стероиди и добавки...
    единствената полза е че е пъкана с витамини (най-вече Б) прочиства организма от токсини ( до някъде) и пардиш кат разпран ... наистина отзаде на опаковката пише "При споеристи...по еди колко си хапа (3х6 дневно) ...но ако целиш резултати във фитнеса , не чакаи...
    за профилактика е добре да я пиеш
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Изпил съм доста бирена мая, просто ти отваря апетита и от там може би се качва, поне при мен.

Ми да хубава си е, аз си пия по 3 хапчета на ден (сутрин 2 и вечер 1) и тва лекар ми го препоръча (диетолог).

Супер фен Аватара на Amateur
    Има мн витамини в сми хубава е по 3 хапчета на ден се взимат аз взимах по 5 но не прекаляваи защото ако не тренираш ще ти отпусне корема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си