- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата
Взе ми думите от устата братлеПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
+ амнайсет хиляди![]()
![]()
![]()
всичко трябжа да е ок за да може и аз да съм
Немисля, че секса е най-важен...Първоначално написано от bebkata
Наи-важното да ме обича и да не ми изневерява, и да е добра и мила и да не употребява дрога кока и други вредящи веществаПървоначално написано от bebkata
3. Да е хубава и да се поддържа.
4. Да не е с мен заради финансови облаги.
Ето това е, което аз искам от момичето в една връзка. Сексът, когато тя е готова и го иска - аз винаги съм ок.![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Да ти изневерява ?Първоначално написано от elf4o
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Аз най-искам от едно момче:
-Да има много пари по възможност милионер и каквото искам да дава без да се цупи
-Да бъде честен с мен и да има разбирателство и любов
-Да бъде красив и умен и с хубави очи и такъв като по приказките
-Да изпълнява каквото му кажа и в секса и така нататъка.В замяна печели моето уважение
И НАКРАЯ КАКВО СТАНА:ТАКЪВ МЪЖ СА НАМИРА 1 НА 5 000 000ТАКА,ЧЕ И ДА ИСКАМ Е ТРУДНО ДА ГО НАМЕРЯ ЕДИН ТАКЪВ СПРЕТНАТ,БОГАТ,ИЗПЪЛНИТЕЛЕ Н,КРАСИВ
аз па от едно момиче искам 70 неща .. да готви и 69![]()
ебаам се ..![]()
като всяко момче и аз първо обръщам внимание на външния вид .. но иначе и аз мн държа да има с какво да мисли, а що се отнася до секса .. най-добре той да е следствие от чуствата помежду ни
![]()
аз пък искам да е мила и добричка и ще си я слушкам много и външния вид не е от значение,само да не е по ниска от мен претендирам за дупе
и май това е достатъчно. Всъщност като съм тръгнала с глезотийките,за предпочитане да е от мъжки пол
![]()
Много ясно,вече съм прекарал 48,остават само 2 и печеля ваучер от Била на стойност 100 лева.Който чука-пичели,който ни чука-хем ни пичели,хем кара на ръчна.Първоначално написано от Lysit0
![]()
сорри грешка в бързината поправих я вече да не ми изневерява.Първоначално написано от Neznachitelen
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
I suck a vagina,and you suck old men's cock,fucking retard!Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
За мен лично е много важен, а и сигурно за 99% от момчетата.
Първо да не е надута пуйка , да е добра , хубавкаи с чувство за хумор [!]