- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесва ли ви :p
харесват ли ви белите дълги поли http://planeta.tv/wp-content/uploads/2009/05/djj.jpg и знаете ли на каква цена са горе-долу ?![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
майка ми има такива всякакво цветове,цикламени,бели,чер и,зелени нз си още каквинавсякъде ги има тея поли,особено по индийските магазини
повече от 20 лева не вярвам да са
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
късите ми харесват повече![]()
друго си е да видиш 2 потни баджака как се лъзгат един в друг![]()
много ме радват тези поли мислих да си купувам но се отказах ... иначе са по 20-30 лв .
не.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Аз имам черна,не на такива воали,но подобна.Миналата година си я взех заа около 32 лева,но я облякох 2 пъти,зашото не мога да се качвам с нея по рейсовете и я зарязах![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
НЕ ми харесват!
не късичките са по яки но зависи и от краката на момичето не на всички стоят добре късичките
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
а знаете ли от къде мога да си купя такъв бански като на това момиче от снимкатаа по темата : ами харесват ми полите но на мен не ми стоят добре
![]()
{ }obicham te
{ }
хубави са,но за някоя висока мацка,а не за някоя кинт и 20ще изглежда още по ниска
над 160-165 със сиг
![]()
+1Първоначално написано от sssladuranka
Не ми харесва тва че са на етажи ((нз дали така им се казва)).
Най-дългата ми пола е малко под коленете. Стои много хубаво и не ме прави по-ниска, въпреки че си е дългичка. Ако мога след малко ще снимам![]()
не нося дълги поли но не са лоши.вчера ги гледах на пътеките![]()
абе много са хубави ама както съм 1.55 не бих си и помислила да нося такава![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз не бих носила(засега),но например на братовчедка ми ще й седи леле-малеее..Все пак е почти 180.
![]()
на някой висока и стройна мацка да .
ама на някъв 15-16 годишен КЕЛЕШЛЪК - нее![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
попринцип ми харесват, но точно тая не
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз харесвам попринцип по-късите поли,обаче тия са адски удобни.Слагам я (освен че малко се влачи по стълби и съм като булка да я дигам) и ми е много удобно .. по-удобно ми е да изляза с нея отколкото с някоя къса пола .. късо слагам за по официално.
Като тази,която си пуснала в Пловдив ги има навсякъде и са 25 - 30 .. аз си взех една за 8 лв от тия китайските магазини и не е мръднала... :P