- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесва ли ви :p
Да и на мене ми харесват-но НЕ СА за мен..Първоначално написано от guinessgirl
Иначе вчера на една приятелка и купихме такава пола..Беше 23лв.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
На мен мн ми харесват, даже сега си търся такава синяИзглеждам мн добре в такава пола :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Взех си такава преди 2 години от Несебър и струваше 30лв..Тогава ми харесваше,ама само първия месец,после ми омръзна...Така става с повечето ми дрехи![]()
НЕ ми харесват за момиче! ама тва е любимата ми певица и праим изключениеПървоначално написано от raia338
![]()
![]()
Изобщо не ми харесват въпреки,че съм доста висока и може да ми седят добре
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много ги харесвам (специално тази не), по едно време само с дълги поли ходех зима-лято. Правят ти хубав задник.
Аз си ги взимах от индийския на центъра в Пловдив, по 25-30, но не всички ги бива.
Много женствено, и така ги подигаш дане се претрепиш като изкачваш баири и стълби.![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
и да приличате на чувала на дядо коледаааа![]()
![]()
![]()
, койтоо носии вътреее дваааа дебели кракаа
![]()
Много сте некомпетентни беее![]()
Кви дебели крака, кви глупости говорите. И кво аз като имам такава пола значи не искам да си показвам краката ли...пффф не се чувате.Имам страшно много къси поли и панталонки и кво?Само тях да нося... Не сте добре някои, честно...![]()
А какво ии е хубавооотооо.Само платтт и става парцаллл.Различава се само където не е с кройка на панталонннВъхх и какво ти носиш ли такивааа и чистиш улиците,защото и без това няма кой
А ако си нисък тарапонн ще ти се влачи още повечее и изглеждаш още мега тарапон
А ако си висока не ти седи хубавоо.. тва е измисленоо
парцалчеее даа ти поразхлажа долууу лятоото
![]()
Не, аз попринцип дълги поли не харесвам![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
СъгласнаПървоначално написано от lipstik
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Абсолютни глупости.Първоначално написано от under_black_sky
Аз вече споменах,че съм 1.63 и с такава пола изобщо не изглеждам по - ниска.Ама кво ли ви обяснявам...
Братовчедка ми си купи такава, но черна и струваше 58 лв.Зависи от къде я копуваш![]()