.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    в смисъл,готини са,ама не са за мен.
    Да и на мене ми харесват-но НЕ СА за мен..
    Иначе вчера на една приятелка и купихме такава пола..Беше 23лв.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми аз не знам дали е за мен ;д ама имам такава черна но не с воали ами малко по различна..ии с колан става и за рокля...мултифункционална .Аз си я бях взела за 25 лв някъде ;д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на pinki
    На мен мн ми харесват, даже сега си търся такава синя Изглеждам мн добре в такава пола :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Взех си такава преди 2 години от Несебър и струваше 30лв..Тогава ми харесваше,ама само първия месец,после ми омръзна...Така става с повечето ми дрехи

Re: Харесва ли ви :p

Цитирай Първоначално написано от raia338
    харесват ли ви белите дълги поли http://planeta.tv/wp-content/uploads/2009/05/djj.jpg и знаете ли на каква цена са горе-долу ?
    НЕ ми харесват за момиче! ама тва е любимата ми певица и праим изключение

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Изобщо не ми харесват въпреки,че съм доста висока и може да ми седят добре
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен
    Много ги харесвам (специално тази не), по едно време само с дълги поли ходех зима-лято. Правят ти хубав задник.

Аз си ги взимах от индийския на центъра в Пловдив, по 25-30, но не всички ги бива.

Много женствено, и така ги подигаш дане се претрепиш като изкачваш баири и стълби.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

и да приличате на чувала на дядо коледаааа , койтоо носии вътреее дваааа дебели кракаа

Много сте некомпетентни беее

Кви дебели крака, кви глупости говорите. И кво аз като имам такава пола значи не искам да си показвам краката ли...пффф не се чувате.Имам страшно много къси поли и панталонки и кво?Само тях да нося... Не сте добре някои, честно...

А какво ии е хубавооотооо.Само платтт и става парцаллл.Различава се само където не е с кройка на панталоннн Въхх и какво ти носиш ли такивааа и чистиш улиците,защото и без това няма кой А ако си нисък тарапонн ще ти се влачи още повечее и изглеждаш още мега тарапон А ако си висока не ти седи хубавоо.. тва е измисленоо парцалчеее даа ти поразхлажа долууу лятоото

Не, аз попринцип дълги поли не харесвам
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    За морето са много хубави.
    Съгласна

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    А какво ии е хубавооотооо.Само платтт и става парцаллл.Различава се само където не е с кройка на панталоннн Въхх и какво ти носиш ли такивааа и чистиш улиците,защото и без това няма кой А ако си нисък тарапонн ще ти се влачи още повечее и изглеждаш още мега тарапон А ако си висока не ти седи хубавоо.. тва е измисленоо парцалчеее даа ти поразхлажа долууу лятоото
    Абсолютни глупости.
    Аз вече споменах,че съм 1.63 и с такава пола изобщо не изглеждам по - ниска.Ама кво ли ви обяснявам...

Братовчедка ми си купи такава, но черна и струваше 58 лв.Зависи от къде я копуваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си