.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sulley
    Ми аз пуша,когато съм изнервена и ми се иска да прасна нещо или всъщност някой и не го правя,защото ме успокоява,а защото просто някак ме откъсва за малко поне от сивото ежедневие,но като цяло пуша веднъж на 3 седмици,за да не се пристрастя особено,пък и спортувам и съзнавам колко е вредно,затова по-рядко..
    и аз съм тъка

Защото ми харесва!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    пуша заради
    1. гъзария
    2. всички в семейството ми пушат
    3. почти всички в класа пушат
    4. всичките ми приятели пушат
    5. за кеф. Дима има як вкус.
    пхахахахахаха

една нормална причина да беше дал. пушиш за ГЪЗАРИЯ? да не си на 12?
    пушиш 'шот всичките ти приятели пушат?
    дейм. .

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    plmn - проявява се конформизъм в групата Макар на мене да ми влияят такива мизерии... аз съм казал, че НИКОГА няма да пропуша, значи НИКОГА няма да пропуша! Да - опитвал съм... честно казано по-тъпо нещо от това няма! Нагъвам си шоколад в стресови ситуации и хич не си тровя организма

успокоява...ии е много по-добре от шоколада -не се надебелява

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Защото не пуша.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Sofia
    Не пуша!! Никога не бих тръгнал да пуша за да съм "як".
    И без това, и аз като Темпест, много ме изнервя тоя дим...
    Плюс това са ми слаби белите дробове, само тая година изкарах пневмония и грип, аз се чудя как да ги окрепна, а вие ги рушите...луди хора

И аз ще се включа към клуба на НЕпушачите.
    Не пуша,защото:
    1.Не искам да си съсипвам организма.. ии здравето!
    2.Нямам излишни пари за цигари.
    3.Не изпитвам нужда.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    А вече не е толкова модерно колкотот е било едно време.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз не пуша, защото:
    1. нямам излишни пари за боклуци;
    2. самия дим ми е отвратителен, не мога да си го представя в дробовете си;
    3. забелязал съм, че на доста момичета им е по-добре до непушач
    а думи от рода на "отпуска, успокоява" не ги смятам за оправдание, защото има шоколад, който също действа добре при нервни ситуации
    \/

Горд Варненец!

Пуша защото ме успокоява ?!? Че вие на 14-15 ако сте толкова изнервени представям си като започнете да работите и създадете семейство какво ще правите

Супер фен Аватара на storex
    plmn - проявява се конформизъм в групата Макар на мене да ми влияят такива мизерии... аз съм казал, че НИКОГА няма да пропуша, значи НИКОГА няма да пропуша! Да - опитвал съм... честно казано по-тъпо нещо от това няма! Нагъвам си шоколад в стресови ситуации и хич не си тровя организма
    А, бе, ти можеш да си кажеш, че няма да се разболееш и от рак, ама примерно може точно след 29 дни да разбереш, че имаш напреднал стадий на рак на панкреаса, пък тогава недей си се трови с цигари и пак ще си умреш Честно казано, по-тъпо нещо от това някой да ти обяснява колко са вредни цигарите - няма, защото съгласи се, но всеки пушач знае, че цигарите са вредни.
    Та, по темата - аз пуша, защото ми харесва, който го мисли за глупаво, още по-добре, значи има над какво да разсъждава - колко сме глупави всички пушачи и как може да не знаем, че цигарите са вредни! Ми айде да не ходим на море и да не се печем, че слънцето и то е вредно, ми то и пържените храни и те са вредни, а... то май почти всичко е вредно Пуша, за да излиза дим от цигарите ми и да отива при непушачите, та да се нагълтват и те с дим, що пък само аз да се тровя... шегувка, разбира се. Както и да е - който иска да си пуши, който иска - не, ама никой на никого не може да държи сметка :0

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Пуша защото всички пушеха в компанията ми тогава и викам и аз да видя какво толкова му харесват и след няколко месеца се усетих как си купувам по кутия през ден ...
    +1,така започнах и аз,глупава причина,но..
    Другото още по глупаво нещо,което съм се хващала...Понякога пуша от навик,ако изпусна за секунди трамвая,паля цигара,защото знам,че има достатъчно време до следващия.Наистина ми се пуши сутрин,след някой особено приятен час,след секс и вечер...Другите мога да ги пропусна,но уви
    Но вече пуша около кутия на 3 дни,което сравнение с преди(кутия на ден) си е постижение..

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    И аз ще се включа към клуба на НЕпушачите.
    Не пуша,защото:
    1.Не искам да си съсипвам организма.. ии здравето!
    2.Нямам излишни пари за цигари.
    3.Не изпитвам нужда.
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Щото вече не ставам за футболист (селските групи не ги броя xD) и смятам да си проваля живота.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от storex
    А, бе, ти можеш да си кажеш, че няма да се разболееш и от рак, ама примерно може точно след 29 дни да разбереш, че имаш напреднал стадий на рак на панкреаса, пък тогава недей си се трови с цигари и пак ще си умреш Честно казано, по-тъпо нещо от това някой да ти обяснява колко са вредни цигарите - няма, защото съгласи се, но всеки пушач знае, че цигарите са вредни.
    Та, по темата - аз пуша, защото ми харесва, който го мисли за глупаво, още по-добре, значи има над какво да разсъждава - колко сме глупави всички пушачи и как може да не знаем, че цигарите са вредни! Ми айде да не ходим на море и да не се печем, че слънцето и то е вредно, ми то и пържените храни и те са вредни, а... то май почти всичко е вредно Пуша, за да излиза дим от цигарите ми и да отива при непушачите, та да се нагълтват и те с дим, що пък само аз да се тровя... шегувка, разбира се. Както и да е - който иска да си пуши, който иска - не, ама никой на никого не може да държи сметка :0
    слънцето е вредно ако не се вземат мерки... пържените храни - кой те кара да ги ядеш (плюс това не водят до пристрастяване)... добре, ше си говорим пак след 50 години (ако си жив) да видим кой е по-добре

пуша само зелено

hmm..stranno ami to ot edna strana si e vypros na izbor nikoi ne e zapo4nal na sila ..pyk posle kakto stana pri men prosto mi stana priqtno i dori ne se usetih . No po princip sym na mnenie 4e jivota e edin i 6te go jiveq taka kakto mi dostvq udovolstvie...VSE PAK TOVA E NAI - VAJNOTO !

Пф еми аз попринцип не пуша амаа няколко пъти съм пробвала и не е толко яко колко некои казват даже е малко гадно
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Град
    Варна
    Верно, че сигурно спада към спама, но да напиша защо НЕ пуша.

1.Защото не искам да се "правя на голям" като пуша. Въобще не ме ебът коментари от типа "ае ве маняк ти забил ли си к'во"... Повече се кефя да не правя нещо, което повечето хора правят.

2.Защото е вредно и защото спортувам активно.

И, главно това е.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    пушат защото са безумно тъпи !!

Цитирай Първоначално написано от storex
    Много ограничено мислене имаш. По тази логика ти сигурно си болен от някаква неизлечима болест и скоро ще гушнеш букета, друг довод ЗА пушенето не си дал.

Аз не пуша, вредно е, ненавиждам цигарения дим и не виждам каква полза мога да имам от пушенето.

всички в компанията пушат и не издаржам да ги гледам , щот сам свикнал вече но сам ги намалил до 4/5 на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си