Първоначално написано от
Tempest
plmn - проявява се конформизъм в групата

Макар на мене да ми влияят такива мизерии... аз съм казал, че НИКОГА няма да пропуша, значи НИКОГА няма да пропуша! Да - опитвал съм... честно казано по-тъпо нещо от това няма! Нагъвам си шоколад в стресови ситуации и хич не си тровя организма

А, бе, ти можеш да си кажеш, че няма да се разболееш и от рак, ама примерно може точно след 29 дни да разбереш, че имаш напреднал стадий на рак на панкреаса, пък тогава недей си се трови с цигари и пак ще си умреш

Честно казано, по-тъпо нещо от това някой да ти обяснява колко са вредни цигарите - няма, защото съгласи се, но всеки пушач знае, че цигарите са вредни.
Та, по темата - аз пуша, защото ми харесва, който го мисли за глупаво, още по-добре, значи има над какво да разсъждава - колко сме глупави всички пушачи и как може да не знаем, че цигарите са вредни! Ми айде да не ходим на море и да не се печем, че слънцето и то е вредно, ми то и пържените храни и те са вредни, а... то май почти всичко е вредно

Пуша, за да излиза дим от цигарите ми и да отива при непушачите, та да се нагълтват и те с дим, що пък само аз да се тровя... шегувка, разбира се. Както и да е - който иска да си пуши, който иска - не, ама никой на никого не може да държи сметка :0