.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    София

Едно въпросче...към момичетата

Да ви попитам сега нещо....
    Вярно ли е, че в първите две до три години от цикълът тече не само кръв, но и с нея по-гъста кръв с констинстенцията на секретът в носа...тече и бяло течение когато спре цикълът де...чувала съм го, че е така , защото в тея първи години от цикълът тялото се пречиства така... МОЛЯ ВИ отговорете без подиграфки,защото на една фр й тече по горе описания начин.... благодаря ви,предварително...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Едно въпросче...към момичетата

Цитирай Първоначално написано от amfetamink1a
    Да ви попитам сега нещо....
    Вярно ли е, че в първите две до три години от цикълът тече не само кръв, но и с нея по-гъста кръв с констинстенцията на секретът в носа...тече и бяло течение когато спре цикълът де...чувала съм го, че е така , защото в тея първи години от цикълът тялото се пречиства така... МОЛЯ ВИ отговорете без подиграфки,защото на една фр й тече по горе описания начин.... благодаря ви,предварително...
    НЕ!

не е вярно, това е част от Моминският фолкор!

тялото ти е по презумпция чисто и няма от какво да се "пречиства" освен ако не си някоя религиозна маниачка

Ми то от менструалната течност само 20% е кръв, доколкото знам... Не виждаш ли че не е като кръвта, която ти тече от други места - най-малкото, по-късто, по-лигаво и с по-различен цвят е.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Град
    София
    да това го знaм...но тя се притиснява , че й тече и бяло течение когато не е в цикъл...а съм чувала,че през първите 2-3 г това е нормално ама да ли е тaка...nz

Всяко зацапване на бельото е ненормално и по принцип се дължи на бяло течение. Не е определено заболяване, но е симптом на ненормално състояние. Среща се толкова често, че някои жени го смятат за нормално явление, а не е.. !
    Лично при мен бялото течение е съпроводено с болки в кръста.. Когато съм ходила с гол кръст или нещо подобно.. Когато съм настинала също..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Всяко зацапване на бельото е ненормално и по принцип се дължи на бяло течение. Не е определено заболяване, но е симптом на ненормално състояние. Среща се толкова често, че някои жени го смятат за нормално явление, а не е.. !
    Лично при мен бялото течение е съпроводено с болки в кръста.. Когато съм ходила с гол кръст или нещо подобно.. Когато съм настинала също..
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си