.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

The Sims 3 .. Проблем с дърпането

Исках да изтегля тая игра за сестра ми обаче сийдването нещо се бъгва..тегля до едно положение -там 10,20,30% и спира.Така ми прави в замунда и в фтп-то.Гледах в арена ама там са я изтрили.Тегля с флашгет и няам проблеми по принцип пробвах и с биткомет ама...Някой може ли да ми даде линк на Симс 3 разор 1911 който евентулно да изтегля .. не искам да купувам на пишлемето играта и ако може да ми помогнете

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: The Sims 3 .. Проблем с дърпането

Цитирай Първоначално написано от Dimityr
    Исках да изтегля тая игра за сестра ми обаче сийдването нещо се бъгва..тегля до едно положение -там 10,20,30% и спира.Така ми прави в замунда и в фтп-то.Гледах в арена ама там са я изтрили.Тегля с флашгет и няам проблеми по принцип пробвах и с биткомет ама...Някой може ли да ми даде линк на Симс 3 разор 1911 който евентулно да изтегля .. не искам да купувам на пишлемето играта и ако може да ми помогнете

имаше нещо ръчна хаст проверка ли кво беше
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Не мога да я намеря .. ще ми обясниш ли какво да прая ...

прочети казах че го теглих от там вече .................. проблема ми е в изтеглянето не става .
    Ако някой който разбира може да ми помогне да пишеее

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    имаше нещо ръчна хаст проверка ли кво беше
    Хеш(hash) проверка, не "хаст"

Dimityr, дай малко повече информация... изписва ли някаква грешка като "спира да тегли"? Пусни един скрийншот, предполагам ще помогне да се внесе малко яснота в ситуацията.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    ...
    някой се е закачил и и дърпа с 700mb/s.
    ...
    Яко, к`во. Ти използваш три-четири 25k SCSI дискове с 320mb/s трансфер в RAID 0, вързала си няколко десетинагигабитови оптики през CISCO рутер, а от другата страна има някой с поне същото ниво на техника. И си прехвърляте SIMS за 10-тина секунди

Завиждам
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Архангелск, Русия

Остави ся май се е закачил и той за мен да я издърпа поне!
    Не! Ще отида у тях, ще му обърша един шамар с думите "Ко прайш бе, нормален ли си?!?" и ще я дръпнем от някой друг... Дам. Така ще е тя...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

Град
    Архангелск, Русия

Казах го образно ,скорстта е сумарна,може да са няколко даже ти взе всичко за чиста монета !
    А аз ти вярвах

Не, сега малко по-сериозно не по темата. Мисля че се заблуждаваш относно скоростта си на upload

Ето как изглежда ъплоуд с ~180mb/s:

http://badmin.org/badmin/ScrnShot-WholeScreen-4993.png

Няколко секунди по-късно:

http://badmin.org/badmin/ScrnShot-WholeScreen-4994.png

Осъществява се през два LAN контролера по един гигабит всеки, от два диска в RAID(абсолютно идентични, с поредни серийни номера даже - всеки е 232GB/10 000rpm/64MB Chache/SCSI). Всеки от дисковете в ценово изражение е около 400-500-600 лева, според зависи дали си палил свещ преди да си ги поръчаш. Контролера(в моят случай наблъскан в дънната платка) струва кажи-речи колкото още един диск. Дотук заформихме около 1200-1800 лева.

Гигабитски LAN контролери - в моят случай са по 120 лева бройката, за настолно pc ще са по-евтинки(40-50 лева). Подходящи 1gbps кабели - 20-тина лева за екранирани с защитно покритие против разкъсване и пожар - два по десетина метра. Cisco рутер - 200-500 лева. В моят вариант - почерпка с бира и цаца. Иначе модела струва 400 точки новичък от магазина. Да го закръглим на 2000 лева дотук.

Интернет връзката. Боже мили. Кой луд ще ти продаде 2Gbps(с което докарваш максимално оптимистичното 256мб/с)?!? Тук не минах само с бира и цаца...(е, ама поне нямам месечна такса )

Мисля че сама стигаш до извода че "май не си с подходящ хардуер и интернет връзка за да имаш 700мб/с ъплоуд, било то и не към един човек, а към няколко - сборно"

Дано да си разбрала нещо, за да не вземеш утре да се изложиш пред някой като му кажеш подобна смешка "Някой дърпа с 700мб/с" вика Адския сладур.

ПП. И к`во стана, човека дръпна ли го вече или още се мотка с 700мб/с?

Е отново не стана..с флашгет съм дърпа до 16 б иии до тука сме ... от където и да я свалям тая игра се запецва на некои б или мб ...

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Dimityr
    Е отново не стана..с флашгет съм дърпа до 16 б иии до тука сме ... от където и да я свалям тая игра се запецва на некои б или мб ...
    Вземи назаем флашка(ако си нямаш), помоли някой приятел да ти я дръпне и си я запиши от него...

CucAgMuH това,което ми каза не си го вярваш и ти мисля ,по-скоро не си го разбираш ,а се правиш на умник само.
    Извинявай, аз си нямам какво да правя и се правя на умен пред ... 16? ... годишни момиченца Хвана ме...

Град
    Архангелск, Русия
    Ами явно е така ,правиш се на умник пред 16 годишни момиченца!Все пак ми развиваш теории на относителносста от снощи ,които едва ли би повторил ако нямаше копи и пейст!
    E, нали ти казах че ме хвана Не си ли доволна вече... айде беги да си играеш на кукли(Sims) и да не спамим повече по темата на човека...

Ами явно е така ,правиш се на умник пред 16 годишни момиченца!Все пак ми развиваш теории на относителносста от снощи ,които едва ли би повторил ако нямаше копи и пейст!
    Пич МЛЪКНИ! Това което говориш са пълни глупости. 700MB/s нормален ли си ?!?! Освен, че трябва да имаш около 10 харда свързани в RAID 0 масив, и това само за да се доближиш до скорост на четене 700MB/s. Трябва да имаш 56000 Mbit лан катра И няколко оптики. Да не говорим, че за такова четене ти трябва поне 70 GB RAM памет. Даа и да не говорим за температурите които ще развие процесора докато управлява всичко това най-вероятно имаш охлаждане с живак .

ПП. Момиче ли си ? А русо ли си ? Ако е така много се извиняваме с СиСаДмИн

Задник съм!

Мдаа вече влизаш в рамките на нормалното :P

Да едва след като си завърших поста забелязах ника ти, извинявам се!

Задник съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си