Ох здравейте.. отново грозна тема..извинявам се предварително![]()
Та проблема е следния:вчера си счупих очилата точно на рамката на дясната страна... иии ме е много яд ,защото очилата бяха мега яки и има ли някакъв шанс да се оправят.Защото все пак рамка някак си .. не знам.
![]()
Ходи в някоя оптика може да ги залепят или нещо такова,но ако са от 5 или 10 лева няма смисъл.Само ако са по - скъпи![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
в оптика могат да ти сменят рамките
Първоначално написано от lipstik
![]()
Ами скъпички са си мене за това ми е жал за тяхЕ все пак са ми подарък и поне се радвам,че не съм пръснала аз парите,за да ги счупа на 2рата седмица
.А дали ще излезне скъпичко?
аз си бях счупила очилата също.. но беше доста отдавна.. поправката им излезе около 10 лв.
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
ама те не са с диоптер така ли?!Първоначално написано от under_black_sky
![]()
Без диоптер саСлава Богу не съм стигнала до тази нужда.. просто са нормални слънчевии,които са много добри никакво слънце,всичко е перфектно и отстрани на рамката имат перлички..мене затова ми е гадно
![]()
Лепят се- моя приятелка си залепи очилата. Така де- залепиха и ги в една оптика и много добре ги направиха
Оптика![]()
Както казаха всички отиди до накоя оптика.
П.П: И аз имам очила, но за компютър.Без тях не мога да седя на компа повече от 15 минути, защото очите почват много да ме болят!
Обаче сега ги счупих и аз
, но слава богу че още са ми в гаранция
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
аби оптика.Капчица.Нали знаете песничката ''с Капчица го залепи,после ти не го мисли''![]()
![]()
![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love