.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Пъпки

Град
    Ст.Загора

Пъпки

На 16 съм почти 17 (момче) имам мн пъпки по лицето и въпроса ми какви кремове и т.н да ползвам аз попринцип имам гарниер и едно друго против акне и въпроса ми тея примерно достатъчни ли са или има други по ефективни начини бях чувал и със спирт ,но незнам

нее със спирт ще си изгориш само кожата . Една приятелка се прееба така ии после лицето и беше адски сухо и нямаше друг ефект така че пробвай лептен съм чувала че помага
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Лицето на приятелката ти е станало така, защото не го е мазала с кремче, след третирането със спирт. А може и процента на спирта да е бил по-висок.
    Аз пък за Лептена само отрицателни неща съм чувала.
    Пробвай със серията Акне Аут, въпреки че на мен едното не ми понесе и накрая така и не разбрах кое беше...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми и аз бях така преди .. 7 клас. Майка ми ми купи тоник за почистване на лицето. Всеки ден си почиствай лицето.
    Лептен в никакъв случай недей.На повечето хора наистина не им понася, а и няма кой знае какъв ефект
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ако имаш много пъпки попринцип не е нормално . Приема се за болестт.Съветвам те да отидеш на дерматолог там ще ти дадът лекарства за мазане , за пиене и ще се оправиш много по- бързо и ще има траен ефект . Ако не искаш можеш да пробваш със салицилов спирт

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Препоръчвам ти да пробваш да се мажиш със Зинерит. Ефикасно лекарство е.
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от anSsito
    между другото бях забравила за него .бях го закъсала преди 3 години и го ползвах и наистина имаше ефект

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anSsito
    ДА, да да!! и аз го ползвам и мога да кажа, че действа просто трябва да мине известно време докато го ползваш, за да помогне.. иначе ако имаш петна... пф земи си някакъв избелващ тоник аз използвам Мelabel и съм много доволна
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Зинерит до колкото знам има антибиотик >> не го препоръчвам. Ефекта е времен.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Ама сте ми умничкиии.
    Зинерит или Далацин-Т = спирт + хлорнитромицин, ама 10 лева по-малко.
    А кремчето трябва да се маже преди нанасяне, защото, ако го нанесеш след това, спиртът и антибиотикът губят ефекта си, Мармаладке.

ами аз в момента ползвам хидратиращ гел за почистванее на лице на БИЛКА с краставица и пъпеш ,след като си измия лицето с него си го почиствям с лосион които малко щипе (можеби защото е на спиртна основа) и след това си мажа лицето с крем (ф момента с БОЧКО,понеже е с смрадлика и е хубав) и това правя само вечер а на сутринта само с гела за измиване и да ви кажа това ми помага от време на време ми излиза по някоя пъпчица... а и честно казано на всеки кожата е различна

Град
    Sofia
    един приятел беше ходил на дерматолог и той му каза да спре да яде чипсове шоколади и такива работи и за 2ва месеца се изчисти цялото му лице и сега неможеш да го накараш да изяде едно бонбонче.И аз покрай него вече го карам 10 дни без безалкохолно шоколад и други глупости и да ти кажа честно има ефект.

Намали шоколадовите продукти и стреса.
    Посъветвай се с козметик или дерматолог какви медикаменти да използваш.
    В домашни условия използвай спирт, НО САМО върху пъпката.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Фен
    Град
    Plovdiv
    сестра ми ползваше skinoren и остана много доволна
    продава се в аптеките около 15-20лв е

Супер фен
    Най-добре върви при дерматолог.А след това като ти се пооправи лицето,купи си някакъв измивен гел (има ги най-различни),тоник,хубав крем (според твоята кожа) и си вземи почистващите тампони на Гарниер,те са много хубави.От както ги използвам не ми е излизала пъпка,само черни точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си