Хей, някой знае ли цените за турнето на пайнер. И понеже концертите ще приключат около полунощ, това ще бъде ли проблем, ако нямаш 18 години заради вечерния час?
какво значение има цената? Това все пак е ПАЙНЕР!
Най-великите! Всички сме на концертите на Пайнер!
Grumpy old madman
не вярвам сред публиката да има пълнолетни![]()
на Pioner цените започват от 150-200лв, но си заслужава, доста добър звук вади![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
даааааам а и да си призная, кой ще даде пари за тая глупост? Опа...пак забравих, че живеем в страна, в която да си дебелогъз, изрусен гей те прави известен и боготворенПървоначално написано от cherrypezz
![]()
И защо до полунощ? След това магията се разваля и им се изпарява силикона ли?
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
мисля ,че е безплатен
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от aniezina
![]()
Знае ли човек
![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Турнето е безплатно тая година навсякъде.
Ще бъде по центъра на градовете ,така казаха от Пайнер.
А стотинки трябва ли да им пускаме като пеят?Първоначално написано от Lysit0
там съм, на първия ред![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пайнера !!!
не изпускам нито едно турне
обикалям дни и нощи без да спя за да гледам и слушам тази безценна музика
СуПеРр КуПоОнН![]()
Моля ?!
Абе чалга-малга, ама като се съберете някъде не върви много метъл, рок, готик и so on...
Не ги разбирам много кои са с пайнер и с няк'ви други звукозаписни компании, ама има някои песнички, които са мега яките.
"Три четири" примерно.... или "Бате шефе", "Бързо ли говоря"..ей тея са ми мега яките![]()
Останалите 6,5 милиарда жители на планетата също слушат чалга-малга като се съберат.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Оня ден гледам едни финландци - всеки с някви метъл и готик тениски и като седнаха на масата си пуснаха Азис![]()
Grumpy old madman
^Аз за мен си говоря. Не е приемливо някакси..за мен.
Преди и аз не слушах чалга, но сега като се съберем и откачам на някакви такива бързи и живи песни. Не мойш ме свали от масата![]()
А иначе вече всяка компания си избира какво да слуша. Въпрос на предпочитания. Никому нищо не налагам, само си казвам мнението.
![]()
спри да сереш в/у клавиатурата, ща замоля...Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
маде ин булгариа за тебе!
От 10ти клас не ходя на такива примитивни събиранияПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
Моля ?!
Ъ?
Не се ли събираш от време на време с приятели/класа къде на механа, къде у някого, къде на нечия вила? Или пък на рождени дни?
странни хора (за мен, де)
Нищо лично.
Днес съм настроена много добродушно![]()
Предварително отивам Лееко пийнал така, че да ми бучат ушичките, хаааПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
Невероятна стратегия
Моля ?!
Не, не
като се гледам и просто не си се и представям как дивея на чалга
супер елегантно копеле съм, всявам респект![]()
Моля ?!
^Винаги съм мислила, че си момиче... :P