- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали да купя
Ау, идеята е много куца!
В днешно време човек има нужда от всичко друго, но не и от часовник... замислете се малко де. Имам три телефона - на всеки има часовник. Отделно лаптопа ми почти винаги е с мен - на него също има часовник. В колите пак има часовници. На домашните ми компютри има часовници. Една от клавиатурите ми е с дисплей, показващ часът, датата, температурата, влажността на въздуха и куп други глупости... някъде в съседната стая има телевизор който не ползвам. И той има часовник. Не броим големите часовници по стените. Последното нещо от което имам нужда е ОЩЕ ЕДИН ЧАСОВНИК.![]()
На всичкото отгоре имам някакъв ръчен часовник - поцинковано менте за 300 лева - златно покритие(което е станало на драскотини, яко нали..) който не нося. И защо не нося? Понеже имам поне двайсет начина да разбера колко е часът, само ми се мятка по ръката, губил съм го къде ли не и само закачам разни неща с него.Къса дрехи на поразия, ако щете вярвайте. Не можеш да си прегръщаш на воля - все тъпият часовник се заплита някъде - я в коса, я в дрехи, я къса жартиери(да, първият път се приема за забавно, но след 4-тия път ми казаха "Ти ще ми купуваш вече, писна ми")...
Ей го на - сега стои като музеен експонат от година и половина, може би две. И не смятам да го нося повече... Ако мислиш че твоят човек има много малко часовници и ще преодолее подобни неудобства за да го носи - давай, ама не ми се вярва...
Я седни и измисли някакъв друг подарък![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!