- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кога разбирате че обичате някого
е вие сте
Еми, чувстваш го просто![]()
![]()
nicolepcd
То се усеща.....
когато ставаш и лягаш с мисълта за него... когато ти се струва, че не може да мине и ден без да го видиш, целунеш и прегърнеш....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
[13/07/2009 2.29.21] Той каза: Kato si mislq za teb i poluchavam t.n. chuvstvo 'peperudki v stomaha' (sun)
![]()
Не спирам да мисля за него, като го видя ми се подкосяват краката![]()
абее то ако можеше да се обясни, нямаше да се казва ЛЮБОВ..
Любовта е ирационална..Първоначално написано от sunshinebaby
Разбираш, че си влюбен, когато изпитваш нужда да чуеш този човек, да го видиш, да го прегърнеш и да усетиш топлото му тяло толкова близо..
Разбираш, че си влюбен, когато мислите ти са заети само с този човек и всеки път, когато го видиш усетиш милионите пърхащи пеперуди в стомаха сиКогато сутрин се събудиш и първото нещо, което изниква в съзнанието ти да е той/тя...
Разбираш, че си влюбен, когато при липсата на този човек изпитваш огромна празнота, самота... мило липсваш ми
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Любовта не може да се опише с думи, тя може само да се изпита. Но в общи линии, разбирам, че съм влюбена, когато мисля постоянно за него, когато и най-малкото нещо ми напомня за него, когато само мисълта че го няма ме разплаква... и т.н![]()
обичам го бре!!Първоначално написано от NoobasaurusRex
;D
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
при мисълта за него се появяват пеперудките в стомаха.. нямам търпение да го видя.. или просто да го чуя
бе хубаво си е да си влюбен :P
когато не мога без него..когато всеки ден мисля за него и е постоянно в главата ми..когато му имам доверие и знам че каквото и да стане ще съм с негоПървоначално написано от krem4et0
![]()
Когато не минава ден,през който поне веднъж да не мислиш за него.Иии когато го видиш или мислиш,че ще го видиш,просто ти се разтуптява сърцето или се изчервяваш,или се хилиш,каквото и да е,просто присъствето му ти въздейства..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Когато се осъзная, че не мога без да мисля за него ... искам го постоянно до мен ... стига ми само един негов поглед, за да се разтопя ... когато искам най-доброто за него ... и правя всичко възможно ... иии естествено пеперудките в корема ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато го няма и сякаш липсва нещо, а щом го видя живота да придобива смисъл.. да заспивам с мисълта за него, да се събуждам със същата... а тея пеперуди така и не ги усетих... щото аз като го видя искам да припадна/скоча/да го съборя/задуша... от любов де![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
.. "кочове" не ти ли пречат бе ...Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато престаниш да мислиш за самия себе си и своите чувства,защото за теб по-важен става другия.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Когато Купидон ме простреля с неговия лък![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Да обичаш е нещо по-различно. Да, липсата е налице, но има и други неща...Не мога да ги обясня, защото любовта е необяснима. Аз се чувствам органически свързана с него...19 години съм живяла без него и не помня 1 свой ден през тези 19 години. Всичко започва от нашата среща. От тогава чувствам, че съм истински жива и цяла.
Най-точно казано...Първоначално написано от krem4et0
По същия начин се чувствам с мойто момче...
когато този чуфек гу няма до тебе на тебе ти е гадно .... искаш да си с него .. лиспфа ти ... абе усеща си се![]()
Първоначално написано от scyLLa
къде ти я забоде стрелата
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Когато се събудя сутрин се сещам първо за него, а не за бирата
Не бе, ебвам се.
Еми незнам усеща си се![]()