- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- чихуахуа
Здравейте. Искам да попитам колко долу-горе струва едно куче (още бебе) чихуахуа, защото искам да си купувам.
Не знам с точност, но са скъпички. Защо да даваш хиляди левове за един плъх, като същия можеш да си издебнеш и в мазата?![]()
И АЗ ИСКАМ ЧИХУАХУАААААААААААААААААА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
зависи.. има ги различни видове, но едно 300-400 ще ти отреже.. аз за тва ше си остана само с искането![]()
.!.
То може и аз да си остана с искането, но ще продължавам да искам.![]()
Ако е около 300-400 лева може и да ме огрее, но ако е повече![]()
Питай тук.
Никога не си купувай от магазин.
Ми аз имам котка![]()
Към 800 вървяха последно когато питах. Имаме си легитимни развъдници, а ако ти харесват такива мишлета и той териери развъжда една жена във Варна, ако не се лъжа. НЕ купувай от магазин и от човек, който не може да ти покаже двамата родители и родословията им. Ако искаш да си смъкнеш цената се ориентирай към пет клас!
наздраве
Много са скъпи!Цената има значение от това дали искаш кученцето да е с родословие или не.С родословие са от 1000 до мноого над 1000 евро.Без съм някъде към 800 Никога не си вземай кученце от зоомагазин /има много рискове относно здравето,а отделно е колко то ще е чихуахуа/.Има сайтове,които се водят на "легитимирани развъдници".Боби Ямаков/мисля,че така се казваше/ е най-прочут с неговите чихита.Ако си се решил/а,че искаш такова куче и си запозната с породата влез в дог.бг,там има отделен раздел за породата и попитай,а в гугъл можеш да намериш номера на Ямаков и да го питаш дали има кученца
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3